Haberler

Memur-Sen İstanbul'daki Terör Saldırısını Kınadı

Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği tarafından, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı lanetlendi.

Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği tarafından, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı lanetlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan, "İstanbul Beşiktaş'ta maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla düzenlenen saldırılarda 30'u polis 38 kişinin şehit olduğu, 3'ü ağır 166 kişinin yaralandığı, 155 kişinin de tedavisine devam edildiği hain bombalı saldırıyı lanetliyor, milletimize başsağlığı ve metanet diliyoruz" dedi.

Kalkan, "Türkiye'nin yeni yönelişlerinin önü alınmak, yönetilebilir, öngörülebilir bir ülke olmaktan çıkarılmak istenmektedir. Kan ve kaostan beslenen terör örgütlerinin ve onları kullanan güç odaklarının bu saldırısı, umutsuz, sonuçsuz bir sıkışma içinde olduklarını açık bir şekilde göstermektedir" ifadesinde bulundu.

" Ülkemizde barışı ve kardeşliği esas alan temel anlayışımız sayesinde hiçbir hainlik, birlikte ve beraberliğimize zarar veremeyecek, millet olarak geleceğe yürüyüş kararlılığımızı engelleyemeyecektir. Kararlılığımız ve ortaya koyduğumuz milli duruşumuz, teröre vereceğimiz en akıllı, en sağduyulu ve en etkili karşılık olacaktır. Memur-Sen olarak, terör eylemlerinde hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum" diyen Kalkan, konuşmasını şu şeklide sürdürdü:

"Bugün insanları, insanlığın ve bütün insani değerlerin katledildiği kentlerden biri Halep! Terörü konvansiyonel silaha dönüştüren devletlerin, bütün dünyadan yalıtarak katliam yapığı Halep'te can pazarı yaşanıyoruz ve maalesef insanlık bu katliamı kanıksamış durumda. Dünyanın birçok ülkesinde yaşayanlar bu katliamları kendi surları arkasından 'bir film izliyormuş gibi' seyrediyor. Halep, insanlığın topyekün öldüğü bir yerdir artık. Kim hangi bahanenin arkasına gizlenirse gizlensin hakikat budur. Bu yüzden Halep, aynı zamanda insanlığın imtihanıdır. Halep, aynı zamanda işte bu ve benzeri manzaralardan dolayı bir ahlak imtihanının da merkezidir.

Trump'ın attığı twit, basında Halep'te her gün katledilen insanlardan daha fazla yer almaktadır. İnsani yardımın gidebilmesi için ateşkesin bile Birleşmiş Milletlerce veto edildiği bir dünyada daha ne söylenebilir ki?

Zalim düzenin devamı için terör bir aparat olarak kullanılmaktadır. Terör, özellikle İslam dünyasında yıkımın yaşanması için, bizzat emperyalist devletler tarafında desteklenmektedir. 'Terörü üretenle, terörü temizleyeceğim diyen aynı ağız' diye haykırarak, Halep için ayağa kalktık.

Bugün itibariyle Memur-Sen Kayseri İl Temsilciği olarak harekete geçiyoruz. Daha önce Bayırbucak Türkmenlerine 13 TIR un yardımı yaptık. Şimdi de Memur-Sen, Kızılay, İHH, Cansuyu derneği, Deniz Feneri olarak ilk aşamada Halep'e 81 tır un ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu faaliyetlerimiz süreç içinde düzenli bir şekilde devam edecek." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Kalkan Memur Sen İstanbul Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title