Haberler

Memur- Sen Genel Başkanı Gündoğdu Bayram Mesajı Yayımladı

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Emperyalizm ve işbirlikçileri olan diktatörlerin hak ve hukuk tanımayan saldırılarına, baskı ve zulümlerine karşı tavır almak hepimizin görevidir” dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Emperyalizm ve işbirlikçileri olan diktatörlerin hak ve hukuk tanımayan saldırılarına, baskı ve zulümlerine karşı tavır almak hepimizin görevidir" dedi.

Memur- Sen Genel Başkanı Gündoğdu, islam dünyasının yaşadığı sıkıntıların son bulmasını dileyerek bir bayram mesajı yayımladı.

Bayramların aynı din ve inancın neşesinde insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren ve kırgınlıkları onaran ilahi bir armağan olduğunu kaydeden Gündoğdu'nun açıklaması şöyle:

"Ramazan ayı kulluk idrakini artırmak ve Allah'a kul, resulüne ümmet olmak açısından son derece öğretici ve geliştirici bir ay olmuştur. Kutladığımız bayram, gerçekte sabırla, zikir ve niyazla sürdürülen bir aydan kazanılan ecir ve sevabın sevincidir. Bayram yapamayanlara bayram yaptıralım! Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim. Başta Filistin, Suriye, Irak, Doğu Türkistan ve Myanmar olmak üzere dünyanın muhtelif yerlerinde zorda, darda ve sıkıntıda olan bütün kardeşlerimize dua edelim. Emperyalizm ve işbirlikçileri olan diktatörlerin hak ve hukuk tanımayan saldırılarına, baskı ve zulümlerine karşı tavır almak hepimizin görevidir. Topyekün İslam dünyasının içinden geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtulmasını dileyelim." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gündoğdu Memur Sen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title