Haberler

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Adana'ya Geliyor

Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, referanduma ilişkin tercihlerini "evet" olarak açıklayan Genel Başkan Ali Yalçın’ın Adanalılar ile buluşacağını söyledi.

Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, referanduma ilişkin tercihlerini "evet" olarak açıklayan Genel Başkan Ali Yalçın'ın Adanalılar ile buluşacağını söyledi.

Sezer, düzenlediği basın toplantısında Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın, 23 Şubat Perşembe günü saat 19: 00'da Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak olan programda Adanalılar ile buluşacağını belirterek, "16 Nisan'da yapılacak referandumda neden 'evet' dediğimizi anlatmak, 'evet'in ülkemizin geleceği ile ilgili kıymetini vurgulayacak" dedi.

Kurulduğu günden itibaren duruş ve ilkelerinden ödün vermediklerini, her zaman hakkın, haklının, mazlumun ve mağdurun sesi olduklarını söyleyen Sezer, "Türkiye'nin en kritik dönemeçlerinde milletin beklentileriyle örtüşen tercihlerde bulunan Memur-Sen, 15 Temmuz darbe gecesinde ülkemize operasyon çekmek isteyenlere karşı tereddüt etmeden 1 milyon üyesini büyük bir cesaret ve ferasetle darbecilerin önüne çıkarmış ve millet iradesinin yanındayız demiştir" şeklinde konuştu.

Demokrasi mitinglerini hatırlatan Sezer, o günlerde Adana İstasyon Meydanı'nda 25 bin Memur-Sen'linin aileleri, akrabaları ve komşularıyla birlikte büyük bir direniş gösterdiğini ifade etti.

Memur-Sen'in referandumda tercihinin "evet" olacağını vurgulayan Sezer, şöyle devam etti:

"Yeni Türkiye; barış ve kardeşlikle aydınlanmış geleceğe doğru hep birlikte el ele, birlik ve beraberliğin güçlendiği, kardeşlik ikliminin hakim olduğu ve adaletin tam anlamıyla tesis edildiği bir ülke olacaktır. Ülkemizin siyasi istikrarsızlıkla darbe ve darbe teşebbüsleri ile karşı karşıya kalmaması, antidemokratik süreçlerin tekrar yaşanmaması için 16 Nisan'da tercihimiz 'evet' olacaktır. Bu kapsamda Genel Başkanımız Ali Yalçın öncülüğünde bu tercihimizi daha yüksek sesle haykırmak için tüm hemşehrilerimizi Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'ne bekliyoruz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sezer Memur Sen Yüreğir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title