Haberler

Memur-sen Eskişehir İl Divan Toplantısını Yaptı

Memur-Sen Eskişehir İl Divan Toplantısı, konferedasyona bağlı sendikaların yöneticileri ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Memur-Sen Eskişehir İl Divan Toplantısı, konferedasyona bağlı sendikaların yöneticileri ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Memur-Sen Eskişehir İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen 1 No'lu Şube Başkanı Muammer Karaman, Memur-Sen'in üye sayısının yaklaşık 20 bine yaklaştığını belirterek, Memur-Sen'in büyük bir aile olduğunu söyledi. Üye sayılarını eleştirenlere yanıt veren Başkan Karaman, "O zamanki Türkiye'de nasıl bir demokrasi olduğunu herkes biliyor. Başörtümüz, taktığımız yüzük bile problem oluyordu. Antidemokratik ortamda Memur-Sen sayısının az olması normaldi. Bizi eleştirenlere diyoruz ki "o dönemde sizin sayınız neden tavan yaptı" asıl siz bunların cevabını verin. Memur-Sen'in sayısının bu denli artmasının nedenlerinin başında millete yakın milletin yanında olmasından geliyor. Darbenin tanklarıyla bakmak ile milletin yanından bakmak başkadır" dedi.

Yeni Anayasa taleplerinden söz eden Karaman, şöyle devam etti:

"Biz yeni Anayasa istiyoruz. Palet izi, dipçik izi olan Anayasa'dan kurtulmamız gerekir. Devleti yönetmeye talip olanlar bunu fark etmeli ona göre davranmalıdır. Vesayet odaklarına emanet etmeyecek Anayasa'ya ihtiyacımız var. Bağlı sendikalarımızın Eskişehir Şubeleriyle beraber il divanımızı gerçekleştiriyoruz. Hep birlikte Memur-Sen olarak bu şehre bu ülkeye dair söylemek istediklerimizi buradan kamuoyuna ifade etme imkanı bulacağız. Kendi iç meselemizi içimizde tartışacağız, değerlendireceğiz."

Toplantıda ayrıca sendikaların yaptıkları çalışmalar, yaşadıkları sorunlar gibi pek çok konu konuşuldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Eskişehir Memur Sen Karaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title