Haberler

Memur Sen, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'i Ziyaret Etti

Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat ve Memur Sen’e bağlı sendika başkanları, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat ve Memur Sen'e bağlı sendika başkanları, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'i makamında ziyaret etti.

Büro Memur Sen Şube Başkanı Murat Öztürk, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mesut Öner, Toç-Bir Sen Şube Başkanı Erkan Mutlu ve Genç Memur Sen Temsilcisi Orhan Güzel'in deeşlik ettiği ziyarette Emniyet Müdürü Bilgiç'e görevinde başarılar dileyen Başkan İrğat, Elazığ Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevinden, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandığı günden itibaren kısa zaman içinde Manisa'yla kaynaşan ve önemli hizmetlerde bulunan İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'e teşekkürlerini iletti.

Manisa'nın tarımıyla, sanayisiyle ve kültürel değerleriyle önemine değinen İrğat, Memur Sen'in on altı bin beş yüz üyesiyle en büyük sivil toplum kuruluşu olarak Manisa için önemli hizmetlerde bulunduğunu anlattı. Nezaket ziyaretinde Bilgiç'e çiçek takdim eden Memur Sen heyeti, Ülkemizde yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberleri dolayısıyla duydukları üzüntüleri dile getirerek tüm emniyet teşkilatına duacı olduklarını belirtti.

Manisa'nın değerlerinin farkında olduklarını ve bütün çeşitliliğine rağmen Manisa'nın bir bütün olmayı başardığını belirten ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç de kendilerine nezaket ziyaretinde bulunmalarından dolayı Memur Sen İl Temsilciliğine teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Memur Sen Yerel Haberler

title