Haberler

Memur-sen'den Başbakan Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kuruluşunun 21. yılını kutlayan Memur-Sen Yönetimi, Başbakan Binali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kuruluşunun 21. yılını kutlayan Memur-Sen Yönetimi, Başbakan Binali Yıldırım'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Memur-Sen heyeti, Başbakan Binali Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Memur-Sen yönetimi ile bağlı sendika ve komisyon başkanları katıldı. 3'üncü Dönem Toplu Sözleşmede imza altına alınan ve üzerinde çalışma başlatılan konuların sonuçlanmasını da talep eden Memur - Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, taşeron işçiler için başlatılan çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Yalçın, taşeron işçilerle ilgili, "Bu işçi kardeşlerimize özel statülü kamu personeli statüsü veriliyor. Biz bu çalışmayı olumlu buluyoruz. Ancak, özel statülü kamu personeli pozisyonu yerine 4/A ya da 4/D olmalı diyoruz. Yani ya işçi ya da memur kadrosu verilmeli, 4/E diye yeni bir kadro oluşturulmamalı diye düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Görüşmede, geçtiğimiz ay Memur-Sen heyeti tarafından Kilis'e yapılan ziyaret de gündeme getirildi. Yalçın, Memur-Sen heyeti tarafından Kilis başlıklı geniş kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını vurguladı. Başbakan Binali Yıldırım, raporu beklediklerini, bu konuda çok hassas ve duyarlı olduklarını ifade etti.

Yalçın'ın gündeme getirdiği talepleri ilgili bakanlıklarla istişare edileceğini belirten Yıldırım, Memur-Sen'e teşekkür ederek 21. yılını kutladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Memur Sen Kilis Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

cuma SARIMIZRAK:

türkiyede sendıkacılık yoktur yandas sendika vardır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title