Haberler

Memur-Sen Başkanı, Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı İlan Etti

Güncelleme:

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı ilan etti.

Başbakan Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen, ‘Medeniyetimiz ve Büyük Türkiye Yolunda, Eğitim-Fetih ve Gençlik’ temalı programa katıldı.

ERDOĞAN'I CUMHURBAŞKANI İLAN ETTİ

Eğitimle ve eğitimcilerin istekleriyle ilgili bir dizi talepler sıralayan Gündoğdu, "Büyük Türkiye diyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye batının tam uygarlığının ve sömürü düzeninin sona gelmesidir. Disiplin cezalarının affı, 4C’lilere kadro istiyoruz. Sayın Başbakanım, bu akşam ifade ettiğim taleplerimizi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olarak hayata geçirmenizi bekliyoruz. Bu taleplerimizi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a taşımaktan bizi kurtaracağınıza inanıyorum." diye konuştu.

BAŞBAKAN ŞAŞIRDI

Başbakan Erdoğan Gündoğdu'nun bu sözleri karşısında kısa süreli bir şaşkınlık yaşarken konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

PROGRAMA BAKANLAR DA KATILDI

Programa Başbakan Erdoğan'la birlikte Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım katıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Gündoğdu Memur Sen Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (67)

yahya midyat'li:

bu değerli başkan gerçek bir anadolu çocuğu ve gerçek bir Türkiye sevdalısıdır çünkü bu devlet sadece devlet'ten geçinenlerden ibaret değil. hep bana diyenler bakın sağınıza solunuza en ideal aday sayın Erdoğan'dan başka aday varsa söyleyin sız onu sevmiyorsunuz o başka

35
16
yanıtYanıtla
benmtok10@hotmail.com:

çöp tenekesi ondan daha makbul değil mi?oylarını oraya at.

yanıt0
yanıt0
TRAQUA:

Yalakanın önde gideni. Sizden cacık bile olmaz.

30
7
yanıtYanıtla
neyyy:

bu yine iyi lan imamlar cuma hutbelerinde erdoğanın icraatlarını anlatıyor heyy yawrum hey sendikacılara bak :)

29
5
yanıtYanıtla
ROSE:

HELAL OLSUN ADAM İLERİYİ GÖRMÜŞ. KAÇIŞI YOK ZATEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A ULU ÖNDERLİK YAKIŞIR.

5
29
yanıtYanıtla
KARA TAŞLI:

SENDİKALAR BÖYLE SİYASET YAPARSA, BAŞIMIZA GELENLERE NEYE ŞAŞIYORUZ Kİ???

31
2
yanıtYanıtla
ADANALI:

SENİN GİBİ YALAKA GÖRÜLMEDİ MEMURLARI PERİŞAN EDEN ADAMSIN EYYYY GÜNDOĞDU SENİN YAKANA ÖBÜR DÜNYADA YAPIŞA CAM SENDEN HAKKIMI ALACAM SENDEN AZICIK ADAM OL YALAKA OLMA SEN MEMURLARIN HAKKINI SAVUN SİYASETÇİ OLACAKSAN BIRAK SENDİKA BAŞKANLIĞI SİYASETÇİ OL SANA YAKIŞIR ÇÜNKÜ SEN ÇOK GÜZEL KIVIRIYORSUN, YALANI DOĞRU SÖYLÜYORSUN SENİN GİBİ SENDİKA BAŞKANI OLMAZ OLSUN YAZIKLAR OLSUN SANA

24
6
yanıtYanıtla
ZİVER ASLANzirvemay@hotmail.com:

EĞER Kİ MEMEUR-SEN E ÜYE İSEN HEMEN İSTİFA ET KENDİNE BİR KATKI SAĞLAMIŞ OLURSUN....

yanıt0
yanıt0
SAFEMMOĞLUAdınız Yazın:

İŞTE PARALEL DEVLET BU. HANİ BAŞBAKAN DİYOR YA PARALELLLL DEVLET. KENDİNE BAĞLI SENDİKA KUR, KENDİNE BAĞLI POLİS TEŞKİLATI KUR, KENDİNE BAĞLI SAVCI HAKİM, FUTBOL TAKIMI, DİYANET KUR, KENDİNE AİT VERGİ MÜFETTİŞ GRUBU KUR. DEVLETİN GÜCÜNÜ KULLAN MEDYAYI SUSUTUR. VERGİ TOPLA KENDİ HİZMETİNE KULLAN. KENDİNE AİT VALİ KAYMAKAMIN OLSUN. İŞTE PARALELLLLLLLL DEVLET.

27
1
yanıtYanıtla
KARA TAŞLIates.lokman@gmail.com:

YAMUK DEVLETCİLİK DAHA DOĞRU ULUR BENCE...

yanıt0
yanıt0
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title