Haberler

Memur-sen Adıyaman İl Temsilciliğine Nevzat Dişbudak Seçildi

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimleri için Ak Parti’den aday adayı olan Gaffari İzci’nin yerine Nevzat Dişbudak seçildi.

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimleri için Ak Parti'den aday adayı olan Gaffari İzci'nin yerine Nevzat Dişbudak seçildi.

Gaffari İzci'nin yerine Memur-Sen İl Temsilciliğini seçmek üzere toplanan Memur-Sen'e bağlı sendikaların il başkanları, Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Nevzat Dişbudak'ı Adıyaman Memur-Sen İl Temsilciliği'ne oybirliği ile seçtiler.

Nevzat Dişbudak, kendisine gösterilen teveccühten dolayı tüm iş kolları başkanlarına teşekkür ederek, "Öncelikle bu topraklara yıllardır ekilen nifak tohumlarına sevgi ve kardeşlik aşısı yapmak zorundayız. Daha sonra da orta doğu coğrafyasından başlamak üzere tüm İslam alemini ve dünya mazlumlarını birleştirmek ve gözyaşlarını silmek zorundayız. Allah (cc.) Ayaklarımızı Sırat-il Müstakim üzerine sabit kılsın. Bizleri dünya mazlumlarının yüzünü güldürecek Yeni Türkiye'ye kavuştursun inşallah" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memur Sen Ak Parti Adıyaman Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

EMEKÇİ HASAN:

SAMSAT İLÇESİNDE HİÇ BİR ATÖLYE YOKTUR. MARKET YOKTUR. TİCARİ TAKSİ YOKTUR, BELEDİYEYE AİT OTOBÜS YOKTUR. ÖZEL HALK OTOBÜSÜ YOKTUR. LOKANTA YOKTUR, UMUMİ TUVALET YOKTUR. DEVLET HASTANESİ YOKTUR, SAMSATTA ÇALIŞIPTA SAMSATTA İKAMET EDEN DEVLET MEMURU YOKTUR, SAMSATTA ADLİYE YOKTUR. ANCAK VE ANCAK SAMSATTA 1960 YILINDAN BERİ BELEDEYİDE OTURAN BİR AĞANIN ÇOCUĞU OLMUŞTUR VE HALENDE AĞANIN OĞLU BELEDİYE BAŞKANI VARDIR BİRTEK BELEDİYE BAŞKANI VARDIR ODA NE İŞ YAPIYORSA BU AĞA ZÜLMÜNDEN ANCAK ALLAH BİZİ KURTARIR DİYORUM.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title