Haberler

Memur-Sen 5. Büyük Türkiye Buluşması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Memur-Sen ailesi olarak yeni bir ufka ve umuda doğru yola çıkmak için 'Evet' diyoruz.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Memur-Sen ailesi olarak yeni bir ufka ve umuda doğru yola çıkmak için 'Evet' diyoruz." dedi.

Manavgat ilçesindeki bir otelde düzenlenen Memur-Sen 5. Büyük Türkiye Buluşması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yalçın, "Dünya 5'ten büyüktür" iradesine katkı koyma noktasında Memur-Sen olarak inisiyatif almaktan çekinmediklerini söyledi.

Yalçın, geçen yıl Memur-Sen'in ev sahipliğinde Türkiye Anayasa Paltformu'nu oluşturduklarına işaret ederek, "360 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği platform olarak Türkiye'nin en büyük ihtiyacının yeni anayasa olduğu konusunda sayın Cumhurbaşkanımızın en üst perdeden söylemleriyle birlikte gündeme taşımıştık." diye konuştu.

Önlerine gelen bu sürecin tam da yapmak istedikleri gibi kendilerine bir fırsat sunduğunu dile getiren Yalçın, alın teri mücadelesi veren Türkiye'nin en büyük emek örgütü Memur-Sen olarak iki ay boyunca sadece emek için değil aynı zamanda "Evet" içinde çalışacaklarına dair inisiyatif aldıklarını belirtti.

Anayasa değişikliği halk oylamasında neden "Evet" diyeceklerini anlatan Yalçın, şunları ifade etti:

"16 Nisan'da darbecilerin esaret düzenini yıkmak için, hakemin de hakimin de millet olduğunu bir kez daha vurgulamak için, istikrarın artması ve ekonominin büyümesi için, FETÖ'nün çökertilmesi, PKK'nın yok edilmesi, DEAŞ'a haddinin bildirilmesi ve dünyada yeni bir adil düzenin tesis edilebilmesi için Memur-Sen ailesi olarak 'Evet' diyoruz. 1 milyondan fazla üyesi bulunan Türkiye'nin en büyük emek örgütü Memur-Sen ailesi olarak yeni bir ufka ve umuda doğru yola çıkmak için 'Evet' diyoruz. İnadına değil, inandığımız için 'Evet' diyoruz."

Yalçın, "Tercih Evet" konseptiyle 81 ilde ve 100 büyük ilçe merkezindeki salonlarda yaptıkları toplantılarda büyük kitlelerle bir araya geldiklerini bildirdi.

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" isimli kitap hazırlattıklarını aktaran Yalçın, 100 bin adet bastırdıkları kitabı kamu görevlilerine ulaştırdıklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Memur Sen Manavgat Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title