Haberler

Memorıal Lara Tıp Merkezi Açıldı

Memorial Sağlık Grubu bünyesindeki Lara Tıp Merkezi törenle açıldı.

Memorial Sağlık Grubu bünyesindeki Lara Tıp Merkezi törenle açıldı.

Türkiye'nin en önemli sağlık kuruluşlarından olan Memorial Sağlık Grubu Antalya'da yatırımlarına devam ediyor. 2010 yılında Memorial Antalya Hastanesi'ni hayata geçiren Memorial, şimdi de Lara Tıp Merkezi ile ikinci adresinde hizmet veriyor. Memorial Antalya Hastanesi'nin uydu kliniği olan merkez, Memorial'ın uluslararası saygın ve güçlü akademik kadrosu, uzman doktorları, bilgi ve birikimlerini yakın ilgi ile birleştiren sağlık personeliyle daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için, sağlık sorunlarına hızlı, etkili ve kalıcı çözüm üretecek şekilde düzenlendi. Lara Fener Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi üzerinde bin 150 metrekare alana kurulu 5 katlı binada, hasta konforu ve güvenliğini ön planda tutan modern mimari mekanları ile hizmet veren Memorial Lara Tıp Merkezi, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, dermatoloji, ortopedi ve travmatoloji, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve nöroloji gibi bölümleri ile kapsamlı sağlık hizmetleri sunuyor.

Açılışta konuşan Memorial Sağlık Grubu Ceo'su Uğur Genç, Memorial Antalya Hastanesi'nin uydu kliniği olan Lara Tıp Merkezi'nin hastane ile entegre bir şekilde hizmet vereceğinin altını çizdi. Memorial'ın Antalya'da 6'ncı lokasyonunu hizmete açtığını ifade eden Genç, şöyle konuştu: "Memorial en kaliteli ve en iyi sağlık hizmetini etik ve dürüst bir çizgi ile her yıl daha çok hastanın hizmetine sunma ve hasta memnuniyeti ilkesi ile Antalya ve Akdeniz Bölgesi'nde fark oluşturmaktadır. Memorial Antalya Hastanesi olarak bölgeye A sınıfı sağlık hizmeti anlayışını getirerek, burada

pek çok ilke imza attık. Açılışımızdan kısa bir süre sonra JCI tarafından akredite edilerek uluslararası kalitede sağlık hizmeti verdiğimizi belgeledik ve hastanemiz bünyesinde, dünya çapında bir tüp bebek merkezi kurduk. Memorial Antalya Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, Amerikan Embriyoloji Derneği tarafından kalite standartları tescil edilen, Türkiye'nin ilk ve tek merkezi oldu. Bu tescil Memorial Antalya Tüp Bebek Merkezi'nin, Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren en yüksek kalitedeki tüp bebek merkezleri arasında yer aldığını gösteriyor. Akdeniz Bölgesi'nde ilk olarak Memorial Antalya Hastanemiz ile sağlık turizmine büyük katkı sağladık. Şimdi Lara Tıp Merkezi ile hizmetlerimize devam edeceğiz. Afrika'dan Amerika'ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada, dünyanın pek çok ülkesinden Antalya'ya hasta kabul ediyoruz. Multidisipliner yaklaşımla, pek çok özellikli cerrahi operasyonu yine Memorial'da gerçekleştirerek, on binlerce yerli ve yabancı hastamızı Antalya'da sağlığına kavuşturuyoruz"

Antalya'ya Maya klinik de kazandırmak istediklerinin kaydeden Genç, şunları söyledi: "Sağlık Bakanlığı'nın gerekli kolaylıkları sağlaması halinde Antalya'ya Maya klinik açmak istiyoruz. Ayrıca geçen yıl, 65 ülkeden 15 binin üzerinde hastaya hizmet verdik. Bir de şu sıkıntımız var. Antalya'da sağlık fiyatları çok ucuz olmasına karşın turistleri buraya getiremiyoruz. Çünkü onlar iki uçuş yapmak istemiyor. O nedenle İstanbul'u tercih ediyorlar. Antalya'da da direk uçuş imkanı olursa, daha fazla turist sağlık turizmi için kenti tercih edebilir"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise, en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirterek, sağlık turizmine büyük önem verdiğini söyledi. Antalya'da Memorial Sağlık Grubu'nun sağlık turizmi açısından bir numara olduğunu kaydeden Akaydın, yatırımların devam etmesini ve hayırlı olmasını diledi.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak da, Antalya'nın son dönemlerde sağlık turizmi açısından büyük gelişme yaşadığını dile getirerek, Memorial Grubu'nun kent için önemli bir değer olduğunun altını çizdi. Vali Altıparmak yatırımcılara Antalya'ya Maya klinik açmalarını isterken şöyle konuştu: "Modern ve teknolojik klinikler sağlık turizmi açısından çok önemlidir. Ticarette nasıl güven esassa, sağlık turizmi açısından da öyledir. Kalite ve güven ortamını sağladığımız sürece daha çok turisti kente çekebiliriz"

Açılışa, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Memorial Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aydın, Memorial Grup Ceo'su Uğur Genç ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen protokol, ardından sağlık merkezini gezdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memorial Antalya Türkiye Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title