Haberler

Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği İzmir Şubesi Açıldı

İzmir'de, Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği'nin (MİSİAD) 40'ıncı şubesinin açılışında Sedat Peker izdihamı yaşandı.

İzmir'de, Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği'nin (MİSİAD) 40'ıncı şubesinin açılışında Sedat Peker izdihamı yaşandı. Yoğun güvenlik önleminin alındığı açılışta büyük ilgi gören Sedat Peker'le görüşmek isteyenler kuyruk oldu. VIP minibüsünde dert dinleyen, notlar aldıran Peker isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İzmir'de cadde ve sokaklara konulan ilan panoları ile Sedat Peker'in kente gelişi günler öncesinde duyuruldu. "MİSİAD İzmir Şubesi'ni onursal başkanımız Sedat Peker açacak" yazan panoları görenler büyük merak yaşarken, Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği 1. Kordon'da Gündoğdu Meydanı'na bakan binada bugün faliyete geçti. MİSİAD'ın 40. şubesi olan derneğin önüne Sedat Peker, gelmeden önce özel platform kuruldu. Yine özel güvenlik görevlilerinin de meydanın birçok noktasında önlem aldıkları gözlendi. Açılıştan saatler önce meydanda beklemeye başlayan vatandaşlar, VİP minibüsle gelen Sedat Peker'e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Peker, dernek açılışına MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel ve dernek yöneticileriyle geldi. Mehter takımının gösterisinin ardından kürsüye çıkan Sedat Peker, konuşmasında yine MHP Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin'i eleştirdi. Sedat Peker, "Şevkat Çetin ve arkadaşlarına mahkum değiliz. Bunun şımarıklığı içinde oldukları için böyle davranıyorlar. Ama son seçimlerde bunu gördüler ve tekrar görecekler. Onlara mahkum değiliz. Bundan dolayı, ben, sevdiklerim, akrabalarım bildiğimiz gibi davranacağız. Onlara oy vermeyeceğiz. Taki bu davaya gönül vermiş gerçek dava adamları partinin başına gelinceye kadar. Ancak o zaman onlara hizmet edeceğiz" dedi. MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel ise, dernek olarak nelere dikkat edeceklerini açıkladı.

VİP MİNİBÜSÜNDE DERT DİNLEDİ

Açılış töreninin ardından Sedat Peker, kalabalıktan güçlükle vip minibüsüne binebildi. Minibüsün etrafında korumaları adeta etten bir duvar gördü. Sedat Peker daha sonra kadın ve çocuklara öncelik verip onları tek tek minibisüne kabul etti. Peker, minibüs içerisinde hem kendisini ziyaret edenlerin dertlerini dinleyip yardımcılarına notlar aldırdı hem de bu kişilerle hatıra fotoğrafları çektirdi. Kordon'da kalabalık yüzünden izdiham yaşandı, trafik güçlükle ilerledi, araç kuyrukları oluşturdu.

MİSİAD İzmir Şube Başkanı Muzaffer Uslu ise, "Dernek olarak her türlü siyasi duruşun üstünde, milliyetçiliği siyasileştirmeden Allah için, vatan için, bayrak için, millet için bir konumda değerlendireceğimizi ve bu sebeple bütün siyasi partilere eşit uzaklık ve yakınlık içerisinde olduğunu belirtmek isterdim. Bizler bu kısır münakaşalardan çok ötede Türk İslam davası gibi büyük bir davanın hasretine düşmüş bulunmaktayız. Derdimiz, milli bir ekonomi, milli bir takım, milli bir sanayidir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sedat Peker Gündoğdu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (2)

çiti:

SEDAT PEKER diye yazılır adam gibi adam diye okunur. . .

9
6
yanıtYanıtla
53/kalkandere:

çeçenistanın dağlarında sedat peker yazıyor

7
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title