Haberler

Memiş'ten Saruhanlı Çıkarması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı'ya çıkarma yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Hizmet birimlerini ziyaret eden Memiş, ilçede yapımı süren yeni su deposu ve proje aşamasında olan kavşak ve otopark projeleriyle ilgili yerinde inceleme yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı'da Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet birimlerini ziyaret etti. İlk olarak Saruhanlı Koordinasyon Hizmet Birimine giden Memiş'i İlçe Koordinatörü Hakan Ulak ve hizmet birimi çalışanları karşıladı. Memiş'e Saruhanlı ilçesi ziyaretinde Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, MASKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Parlak, Fen İşleri Daire Başkanlığı Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay eşlik etti. İlçe Koordinatörü Hakan Ulak ile koordinatörlüğün hizmetleri hakkında istişare eden Genel Sekreter Memiş, ardından İtfaiye Dairesi Başkanlığı 1. Bölge Saruhanlı İtfaiye Amirliğine geçti. Burada itfaiye Amiri Tuncay Gümeçt'ten bilgi alan Memiş,"Yapılanma sürecinde gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Bizler 24 saat esasına göre belediyecilik yapıyoruz. Önemli olan vatandaşa dokunmak, onların gönüllerine girmek. Burada yapacağınız hizmetlerle vatandaşımızın gönlüne girin" dedi.

Saruhanlı Su Sıkıntısı Çekmeyecek

İtfaiye Amirliğinin ardından mezarlık su deposu ve tarımsal ilaçlama su deposunu inceleyen Memiş, Mütevelli yolunda yapımı devam eden içme suyu tesislerine gitti. Burada İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, yaklaşık 3 ay sonra yapımının bitirilmesi planlanan tesiste arıtma inşaatının yapılacağını ifade etti. Genel Sekreter Memiş,"Saruhanlı ilçemizin yaz aylarında su sıkıntısı çekmemesi için yeni içme suyu tesislerimizi devreye sokacağız. Nüfus giderek arttığı için su yetersiz kalabiliyor. Burası sayesinde vatandaşımız su sıkıntısı çekmeyecek" diye konuştu.

Battı Çıktı Projesi Yolda

İstanbul-İzmir yolu olarak bilinen ilçenin girişindeki kavşakta kazalara engel olmak için battı çıktı projesi yapılacak. Bu alanda inceleme yapan Genel Sekreter Memiş, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mümin Deniz'den bilgi aldı. Deniz, proje ihalesinin yapıldığını belirterek, avam projelerin çizildiğini açıkladı. Memiş, yapılacak battı çıktı ile ulaşımın rahatlayacağını belirterek, amaçlarının kazalara sebep olmadan geçişi sağlamak olduğunu dile getirdi. Kavşaktaki incelemenin ardından eski belediye binası arkasındaki alanda yapılması planlanan otopark alanı ve yeşil alanda inceleme yapıldı.

Kahve Ziyaretinde Vatandaşla Sohbet Etti

Saruhanlı ilçe ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Memiş, kahvehanede vatandaşların sorularını yanıtladı. Samimi bir ortamda halkla biraraya gelen Memiş, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye yaptığı hizmetleri anlattı. Yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi veren Memiş, hizmetlerin eksiksiz geleceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Parlak Halil Memiş Saruhanlı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title