Haberler

Meme Kanserinde Erken Tanı Önemli

Güncelleme:

Ünye'de düzenlenen 'Meme kanserinde tanı' konulu konferansta, gelişen teknolojiye rağmen ilerleyen kanser hastalığında tedavi ve teşhiste netice almakta zorlanıldığını, bu nedenle erken tanının önemli olduğu belirtildi.

Ünye Belediyesi ve Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi işbirliğiyle 'Meme kanserinde tanı' konulu konferans Ünye Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlendi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, konferans öncesinde yaptığı konuşmada; insan sağlığının birinci öncelik olduğunu vurguladı.

-Erken teşhis önemli-

Günümüzde son teknolojiye rağmen önlenemeyen bir takım hastalıkların olduğunu, bunların başında kanser hastalığının geldiğini belirten Arpacıoğlu, "Bu hastaların tedavi ve teşhisinde her ne kadar teknolojik gelişmeler olsa da çok netice alınamıyor. Ama erken teşhisin çok önemli olduğu bilinen bir gerçektir. Kadınlarımızı tehdit eden meme kanserinde de erken tanı önemli. Kadınlarımız bizler için çok önemli. Çünkü her başarılı erkeğin arkasında bir hanımefendi var" dedi.

-Meme kanserinde artış var-

Meme kanseriyle ilgili merak edilenler konferansta Ünye Özel Çakırtepe Hastanesi Doktoru Dilek Ak tarafından yanıt buldu. Meme taramasının amacının kadının kendi vücudunun sorumluluğunu alması, kendi meme yapısını tanıması, çeşitli değişiklikleri fark edebilmesi, kötü huylu tümör olabilecek kitleleri eren dönemde fark edebilmesi olduğunu belirten Ak, "Günümüzde meme kanserinde artış olduğu tespit edilmiştir" dedi.

Doktor Ak, Ünyeli kadınlara meme kanserinde erken teşhis ve tedaviyle ilgili bilgileri verdikten sonra hanımların merak ettiği soruları yanıtladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Arpacıoğlu Ünye Belediyesi Dilek Ak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title