Haberler

"Meme Kanseri" İçin İstanbul Pembeye Büründü

Güncelleme:

MEMEDER, meme kanserinde erken teşhisin önemini anlatmak için Boğaz köprülerini yine pembe ışıklarla aydınlatıyor

Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER), Meme Kanseri Bilinçlendirme ayı olan Ekim ayı boyunca meme kanserinde erken tanının öneminin altını çizmek, farkındalık yaratmak ve daha çok sayıda insana ulaşmak için yürüttüğü bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Ekim ayı boyunca düzenlediği kampanyalarla meme kanserinde erken teşhisin önemini vurgulayan MEMEDER, 17 Ekim'de yine Boğaziçi Köprüsü'nü pembe ışıklarla aydınlattı. Bu kapsamda 18 Ekim Cumartesi günü saat 19.30 ile 22.00 arası hem Boğaziçi hem de Fatih Sultan Mehmet köprüleri pembeye bürünerek meme kanseri konusunda dikkat çekmeye devam ediyor.

Memeder aynı zaman da 19 Ekim Pazar günü saat 15.00'te Caddebostan'da gerçekleştirilecek olan Meme kanseri yürüyüşüne de katılıyor. Aynı gün Bebek Parkında gerçekleşecek olan bir diğer farkındalık yürüyüşünde de Memeder , meme kanseri konusunda bilinçlendirme çalışmalarına katılıyor olacak. Ekim ayı bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında 22 Ekim Çarşamba günü Koç Üniversitesi'nde Memeder Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erkin Arıbal Meme Kanseri konulu bir konuşma gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Kadın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title