Haberler

Memduh Ün, Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Güncelleme:

Yeşilçam'ın ünlü yönetmeni Memduh Ün, Bodrum'da rahatsızlanarak yoğun bakıma alındı.

Ünlü Yeşilçam yönetmenlerinden Memduh Ün, Bodrum'da yoğun bakıma kaldırıldı.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Torba Mahallesi'nde, sinema oyuncusu Fatma Girik ile yaşamını sürdüren Ün, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanması üzerine ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Hastanede ilk tetkikleri yapılan Memduh Ün, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine yoğun bakımda tedavi altına alındı. Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tutulan Memduh Ün'ün sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı.

TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Olcay Başak Kutluyurdu, yaptığı yazılı açıklamada, Ün'ün akciğerlerinde sıvı birikmesi, yüksek tansiyon, genel durumunda yaşa bağlı olarak gelişen sorunlar nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiğini kaydetti.

DURUMU İYİYE GİDİYOR

Ün'ün bugün itibarıyla genel durumunda iyiye gidiş olduğunu ifade eden Kutluyurdu, "Bilinci açık, kendinde ve uyanıktır. Hayati fonksiyonları stabil seyirdedir. Destek tedavilerimiz ve solunum desteğimiz halihazırda devam etmekte olup yakın takip altındadır" dedi.

Öte yandan, Bodrum'da birlikte yaşadığı sinema sanatçısı Fatma Girik'in de Memduh Ün'ü hastanede yalnız bırakmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Girik Memduh Ün Bodrum Yerel Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

AlperMobil-IOS:

Peşinde Fatma gider inşallah zaten bosuna güzelim ülkemin havasını kirletiyorlar leşlerinide uzak denizlere atsınlar lütfen güzel Ülkemi kirletmeyin bu ve bunular gibi pisliklerle

3
24
yanıtYanıtla
Sedat:

Sakin Alper yavaşşş. . .

yanıt8
yanıt0
azrail,mesaj göndermis olabilir..:

artistlerden ve müsisyenlerden, hic hoslanmiyorum, , , ayrica icki, sigara, kumar, hovardalik yapan erkek ve kadinlardan, hirsiz arsizlardan, nefret ediyorum, lanet olsun, ,

11
7
yanıtYanıtla
palabey:

hasta haberini okumaya çalışıyoruz, karşımıza göbeğini yağlayan bir adamla reklam videosu çıkıyor, cenaze ve hastalık, kaza gibi haberlere bari reklam videosu koymayın dalga geçer gibi, yakışmıyor

10
0
yanıtYanıtla
BağırtanMobil-IOS:

Hala yaşiyormu

2
3
yanıtYanıtla
De gidin:

Midem bulandı birazdan Reklam kusacam. reklamları izlemekten SI-KIL-DIM

3
1
yanıtYanıtla
zehra:

Cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum. ikiside sevdigim degerli insanlar.

2
0
yanıtYanıtla
bakirköylü:

googleye yaz bak lale hali yikama köln videolari izle bak gülmekten öleceksiniz hahahaha bune ya !!!!!! SONRA YORUM YAPIN KEMAL SUNALIN FILIMLERINI YÖNETEN BÜYÜK INSAN BU MEMDUH ÜN LALE HALI YIKAMA KÖLN YAZ BAK !!!!!!!!

2
0
yanıtYanıtla
CarlosMobil-IOS:

Evet zaman gelince Sizde didersiniz kocum ok

1
1
yanıtYanıtla
zeynepmobilWeb@haberler.com:

Zeynep Almanyada yasiyor

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title