Haberler

Meltem Hocaoğlu Taktiksel Hata Yaptım ve Gümüş Madalyada Kaldım

(özel) Meltem Hocaoğlu Taktiksel hata yaptım ve gümüş madalyada kaldım Üniversite Oyunları'nda altın kazanmak istiyorum Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'nda karatede kadınlar kumite +68 kiloda mücadele eden Meltem Hocaoğlu, finalde karşılaştığı Hırvat rakibi Masa Martinovic'e 5-0 mağlup olarak gümüş madalya kazandı.

(özel) Meltem Hocaoğlu Taktiksel hata yaptım ve gümüş madalyada kaldım

Üniversite Oyunları'nda altın kazanmak istiyorum

Bakü'de düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'nda karatede kadınlar kumite +68 kiloda mücadele eden Meltem Hocaoğlu, finalde karşılaştığı Hırvat rakibi Masa Martinovic'e 5-0 mağlup olarak gümüş madalya kazandı.

Kadınlar kumite +68 kiloda Meltem Hocaoğlu 2 galibiyet ve 1 beraberlikle grubunu birinci sırada tamamlayıp başarılı bir performans göstermesine rağmen finalde altını kaçırdı. Milli sporcu Meltem Hocaoğlu, özeleştiride bulunarak taktiksel hata yaptım dedi.

Marmara Üniversite'si öğrencisi olan Meltem Hocaoğlu, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Üzgünüm. Biraz heyecan ve motivasyon eksikliği yaşadım sanırım. Taktiksel hatalarım da oldu ve maçı kaybettim. Oyuna tekrar giremedim e dediğim gibi taktiksel hatalar ile altın madalyayı kaçırdım. Rakibim çok iyi, ilerleyen turnuvalarda yine karşılaşacağız ve bu kez yenmeye çalışacağım. Şimdiki hedefim üniversite oyunları. Marmara Üniversite'si Öğrencisi olduğumu için 1 ay sonraki oyunlarda mücadele edip altın madalya hedefine ulaşmaya çalışacağım dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Gümüş Bakü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title