Haberler

Melo, Riera'yı Tekme Tokat Dövdü

Galatasaray'ın iki yabancı yıldızı Felipe Melo ile Albert Riera antrenmanda teknik heyetin dikkatini ve sabrını zorlayacak bir şekilde tartışmaya girdi.

Melo ile Riera'nın tartışmasının kavgaya dönüşmesini takım arkadaşları önlerken, teknik direktör Fatih Terim ise iki futbolcuyu antrenmandan çıkarıp soyunma odasına gönderdi. Ancak Brezilyalı yıldız ile İspanyol futbolcunun tartışmasının soyunma odasında sürdüğü, iki futbolcunun burada kıyasıya kavga ettikleri öğrenildi.

ŞOK İDDİA

Öte yandan; Pitbull lakablı futbolcu Melo'nun soyunma odasına kilitlediği takım arkadaşı Riera'yı tekme tokat dövdüğü, İspanyol futbolcunun özel bir hastanede tedavi olduğu iddia edildi.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA

Kulübün internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

''Futbol takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda kulübümüz futbolcularından Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcu da Sayın Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderilmiştir. Futbolcularımız arasındaki gerginlik soyunma odasında da devam etmiştir. Söz konusu futbolcular hakkında kulübümüz iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını bildiririz.''

Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak, kavganın nedeninin top sektirmeden kaynaklandığını söyledi.

MANİSA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor ile 8 Nisan Pazar günü yapacağı normal sezonun son hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların ilk bölümde el topu oynadıkları, ardından 3 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma çalışması ve taktik çalışma yaptıkları aktarıldı.

Kayınbiraderinin vefatı nedeniyle dün izinli olan Eboue'nin bugün takımla çalıştığı, burnunda çökme kırığı oluşan ve operasyon geçiren Milan Baros'un ise özel maskeyle antrenmanda yer aldığı belirtildi. Sarı-kırmızlı takımın antrenmanını, kulüp ikinci başkanı Ali Dürüst ile yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak'ın da izledikleri kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Albert Riera Felipe Melo Tokat Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title