Haberler

Melo'nun Yerine Jose Rodriguez

Güncelleme:

Galatasaray, takımdan ayrılacak olan Melo'nun yerini Real Madrid'in yıldız adayı Jose Rodriguez ile doldurdu.

Galatasaray, bu hafta Inter'e gitmesi beklenen Felipe Melo'nun yerine Real Madrid'in genç ön liberosu Jose Rodriguez'i kadrosuna katıyor. La Liga'da geçen sezon Deportivo La Coruna'da oynayan 21 yaşındaki oyuncu özel kontratla bedelsiz olarak alındı.

BEDELSİZ TRANSFER EDİLDİ

Yönetim, daha 16 yaşındayken Arsene Wenger'in Arsenal'e istediği 21 yaşındaki oyuncuya 2 milyon Euro isteyen Real'i, kontrata konulan iki özel maddeyle ikna edip transferi bedelsiz bitirdi. Buna göre Rodriguez 4 yıl içinde satılırsa bonservisinin yüzde 50'si İspanyollara verilecek.

GALATASARAY'A GİTMEK İSTEDİ

Real, oyuncuya talip olursa, gelen tekliflerin yüzde 30 altında bir rakama alabilecek. Geçen sezon Deportivo'da kiralık oynayan Rodriguez de Real'de şans bulamadığını belirterek Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi.

4 YILLIK ANLAŞMA

Jose Rodriguez ile 4 yıllığına anlaşan Galatasaray, genç ön liberoya ise, yıllık 750 bin Euro garanti para ödeyecek. Hafta içinde resmi açıklaması yapılacak olan İspanyol futbolcu, çarşamba gününe kadar sağlık kontrolüne girecek. Futbolcunun tüm işlemlerinin yetişmesi halinde, sağlık kontrolünün ardından Avusturya'daki kampa katılması bekleniyor.

25 MAÇTA 2 GOL 2 ASİST

Mücadeleci yapısıyla tanınınan Jose Rodriguez, geçen sezon La Liga'da 25 karşılaşmaya çıktı ve 2 gol, 2 de asistle oynadı.

HAMZAOĞLU MEST OLDU

Kampta Rodriguez'in eski maçlarını izleyen Hamza Hamzaoğlu, oyuncuya hayran kaldı ve "Bu fırsatı kaçırmayalım. Geleceğin yıldız adayı. Bu çocuk G.Saray'a büyük katkı sağlar, alalım." diyerek transfere onay verdi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Felipe Melo La Liga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (32)

FB42:

Bu cinconlular avunuyorlar işte yıldız adayı diye. Bırakın heveslerini kursaklarında bırakmayın adamların. Aynı şeyleri bruma geldiğinde de söylemişlerdi. Noolduuuu

5
31
yanıtYanıtla
galatasarayliMobil-ANDROID:

galatasarayin ölüsü bile dunyaya deger ilklerin takimi cimbom

24
6
yanıtYanıtla
kim o:

Real Mardin olmasın. :)))

5
23
yanıtYanıtla
adım:

ribery içinde anı şeyi demiştiniz. o zaman anelaknın bonusuydu. anelka piyasadan silindi ama ribery b. münihin en önemli ouncusu olarak ş. ligi kupasını kaldırdı haırlatılır :))

23
2
yanıtYanıtla
gs ye anca bu:

realde forma bulamayan hatta büyük bir takmıda bile oynamamış bir futbolcu, tam gs ye göre.

6
17
yanıtYanıtla
karanMobil-ANDROID:

biri de realde kadroya giremeyen adami almislar peh diyor..la realde kadroya girse tr de isi ne :-) bence genc futbolculara bu sekilde yonelmek lazim..cok zekice bir transfer..hayirlisi

17
1
yanıtYanıtla
Aslan kral avrupa şampiyonuMobil-IOS:

Ligler başlasın göreceğiz kim iyi kadro kurdu fenerİn trolleri sizi..

16
0
yanıtYanıtla
türkk:

benim anlamadığım fener birezilyadan adı sanı bilimeyen bir adama 10 milyon euro veriyor kimsede tık yok gs realden genç ve bedelsiz yıllık 750 bin euro gibi bir ücretle adam alıyor dalga geçmeye çalışıyor insanlar çok entresan bence gs nin transferdeki duruşu çok iyi çöpe atılcak paramı var bu zamnda ozanıda alırsa onun yanına geleceğin iskeletini kurmuş olur gs

13
1
yanıtYanıtla
GalatasarayliMobil-ANDROID:

resmen bizi kandiriyorlar fbye bak dünyaları aldi

6
8
yanıtYanıtla
raşit:

en büyük fenerbahçem onu hiiiiiiiiiiiiiiç amaaaaaaaaa hiç bırakmam

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title