Haberler

Melo'dan "Fener Ağlama" Tezahüratı

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, Periscope uygulamasında Fenerbahçelileri çok kızdıracak sözler söyledi. Brezilyalı oyuncu, "Fener ağlama" tezahüratı yaparak sarı-lacivertlilerin tepkisini çekti.

"FENER AĞLAMA" TEZAHÜRATI

Sezon başında Mancini'nin çalıştırdığı Inter'e transfer olan Felipe Melo, Türkiye'de geçirdiği yılları unutmıyor. Özellikle, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçlarında TT Arena Stadı'nda çalınan şarkılar ezelip rakiplere uyarlanıp hep bir ağızdan söyleniyordu. Melo da, eski günleri yad ederken Periscope uygulamasında "Fener ağlama" tezahüratı yaptı.

FENERLİLERİ KIZDIRDI

Sosyal medyada Galatasaraylı tarafların hoşuna giden görüntüler, Fenerbahçelileri, çileden çıkardı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Brezilyalı futbolcuya tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Felipe Melo Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

vatan:

ulan hıyar kadıköyde galibiyet görmeden gittin.

8
5
yanıtYanıtla
kral:

sen arenada şampiyoluk gördünmü

yanıt4
yanıt3
hua huaa:

olum kadıköyde galibiyete ne gerek var, biz orda kaldırmışız, kupayı :)

yanıt4
yanıt6
m.ü:

bu pisligi haber yapmayın

8
2
yanıtYanıtla
efe:

hahaha helal len melo :DDD

6
4
yanıtYanıtla
Ismet 1905:

Güldürmeyin, ağlarınızı metin yırttı, kadıköyde kaldırdık, 7 kişiyle 7 attık, avrupada iki kupa aldık, 4 yıldız taktık, kimmiş en büuük ??

4
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

heya 5 puan gerimizde gs onun icin aglayalim öylemi melo :-) akil var mantik var. . . sen interin oyuncususun fener sana ne yaptida icinde kalmis böyle ?

5
4
yanıtYanıtla
Ismet 1905:

fenere şeyi ile gol atan tek futbolcu, helal sana

3
5
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Aslan Melo, Volkan''a ve Emre''ye iyi Ayar veriyordun. Sen gittin özellikle de Volkan''ın ayarı iyice bozuldu. Adam yine sağa sola saldırmaya başladı!!

5
1
yanıtYanıtla
UEFA CAS FENERASYON:

Şu şikeci FB''lilere kuş beyinli dememek elde değil. Sanki başarı sadece Kadıköyde alınan galibiyetlerle ölçülüyormuş gibi veya sadece Kadıköyde galip gelen takımlar şampiyon olup, kupaları götürüyormuş gibi her fırsatta GS''ın Kadıköy de galip gelemediğini dile getiriyorlar. Oysa hem Türkiye''de hem bütün Dünya''da alınan kupalar ve şampiyonluklar başarının ölçüsüdür. Uyanın artık. . GS 4 Yıldız, 52 kupa (2''si Avrupa) FB 3 yıldız 34 Kupa. Avrupa''da başarı sadece şike de var, o da 2 yıl men. .

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title