Haberler

Melikgazi'den Vergi Haftası Kutlaması

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök’ü ziyaret etti.

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök'ü ziyaret etti.

Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Vergi Haftası münasebeti ile, Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök'ü ve Vergi Denetim Kurulu Başkanı Mevlüt Yoldaş'ı makamında ziyaret ederek, Vergi Haftası'nı kutladı.

Ziyarette konuşan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Vergi Haftası'nı, sağlıklı, sıhhatli, kazasız, belasız bir şekilde geride bırakmaları temennisinde bulunarak, "Vergideki adaletin tabana yayılması, vergilerin adil bir şekilde toplanması, ülkemizin menfaatlerinin en üst düzeye çıkması, toplumun refah düzeyinin artması hepimizin ortak kanaatidir. AK Parti iktidara geldiği günden bu tarafa, vergi sisteminde daha adil, daha iyi şartlar hazırlanmıştır. Bundan sonrada toplanan vergi oranlarının tabana yayılması ile birlikte, vergi oranları daha da azalacaktır. Vergi sistemi daha adil noktalara gelecektir. Bu vesile ile Vergi Haftanızı kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vergi devletlerin egemenlik gücüne göre alınan en önemli gelir kaynağıdır. Devletlerin olmazsa olmazıdır. Tabii vergi alınırken adalet çok önemli. Basit bilinen değimi ile, verginin çok kazanandan çok, az kazanandan az, kazanmayandan da vergi almamak adil olan bu. Ödeme gücü ilkesi, Anayasamızda öyle söyleniyor. Buna uygun olarak olabildiğince ilimizde vergiyi adaletli bir şekilde toplamayı hedefliyoruz. Bu anlamda 2014 yılını çok güzel bir şekilde kapattık. Hedeflerimizi gerçekleştirdik. Son 10 yıldaki gelir idaresi yapılanması ile birlikte, illerde vergi dairesi başkanlıkları kuruldu.Bu yapılan yeni çalışmalarla birlikte, gelir artık iyi toplanıyor. O da devletin bütün yatırımlarına, çalışmalarına hepsine yansıyor. Bütün yatırımlar kolay olmuyor, para ile oluyor. Parayı toplarsanız devletin gücü de, imkanları da, hareketliliği de artıyor. Bu toplumun her kesimine yansıyor." şeklinde konuştu.

Heyet daha sonra Vergi Denetim Kurulu Başkanı Mevlüt Yoldaş'ı da ziyaret ederek, Vergi Haftası'nı kutlayıp kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melikgazi Kadıoğlu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title