Haberler

Melikgazi'de Kişi Başına 558 Lira 66 Kuruş Yatırım

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi büyük ölçekli ve büyük yatırımları bu halktan toplanan vergiler ile gerçekleştirdiklerini, dolayısıyla yatırım ve hizmetlerin temelinde halkın vergileri bulunduğu söyledi.

2015 yılı bütçesinin 250 milyon lira, 2016 yılı bütçesinin ise 300 milyon lira olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, 2015 yılı bütçesini olan 250 milyon liranın gerçekleşme oranı yüzde 95 olarak gerçekleştiğini ve Belediye Meclisinden oybirliği ile onaylandığını bunun da bütçenin gerçekçi ve yerinde kullanıldığının bir ifadesi olduğunu kaydetti.

Yatırımların ve hizmetlerin temelinde halktan toplanan vergilerin oluşturduğunu kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç " Bugün Mali Hizmetler birimi çalışları ile toplandık. Amacımız yatırım planlamanın gerçekleştirilmesinde mali durumu gözden geçirmek ve her zaman olduğu gibi ödemelerin zamanında yapılmasıdır. Çünkü yapılan yatırım ve hizmetlerin gerek ürün alımında gerek ise hizmet alımında esnafında mağdur edilmemesi çok önemlidir. Belediyemizin hiçbir kurum ve kuruluşa borcu yoktur. Yatırım ve hizmet planlamamız program içerisinde devam etmektedir. Vergileriniz sizlere hizmet olarak geri ödenmektedir. Mali hizmetler birimimizde tüm işlemler bilgisayar ve e-belediye kapsamında çalışmaktadır. Artık esnaf belediye gelerek alacağını tahsil etmemekte Mali Hizmetler Müdürlüğümüz alacakların banka hesabına direkt aktarmaktadır. Bu toplantılar ile çalışma planlı gözden geçirilmekte ve zaman planlaması yapılmaktadır." dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı yatırımların zamanında tamamlanarak hizmete sunulması öncelikleri arasında olduğunu çünkü zamanında yapılamayan hizmetin eziyete dönüştüğü bu neden ile bu tür birimlerin koordinasyon toplantılarına önem verdiklerini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title