Haberler

Melikgazi Belediyesinden Ramazan Yardımı

Melikgazi Belediyesi tarafından 10 bin kişiye yardım paketi dağıtıldı.

Melikgazi Belediyesi tarafından 10 bin kişiye yardım paketi dağıtıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, aşevlerinden yiyecek yardımı alanlara, bakıma muhtaç yaşlılara ve hiçbir geliri olmayan ailelere iaşe paketi dağıttıklarını belirtti.

İnsan haysiyet ve onurunu zedelemeden isim listesi üzerinden dağıtım yapıldığını aktaran Büyükkılıç, paketlerde, kesme şeker, çay, zeytin, fasulye, pirinç, makarna, nohut, kırmızı mercimek, salça ve sıvı yağ bulunduğunu kaydetti.

Yardım dağıtımına büyük önem verdiklerini vurgulayan Büyükkılıç, şöyle devam etti:

"Belediye olarak iaşe dağıtımında büyük titizlik gösteriyoruz. Şehrimizi doğu ve batı olmak üzere iki ayrı bölgeye ayırdık. Ramazan ayının ilk haftasında doğu bölgesinde 5 bin iaşe paketini dağıttık. Geçen haftaysa batı bölgesinde 5 bin iaşe dağıtımını gerçekleştirdik. Melikgazi Belediyesi olarak toplam 10 bin iaşe paketinin kişi saygınlığı korunarak ve insanların onurları incitilmeden 'veren el, alan eli görmeden' dağıtımı gerçekleştirildi."

Kaynak: AA / Güncel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title