Haberler

Melikgazi Belediyesi 10 Bin İaşe Paketi Dağıttı

Ramazan boyunca 10 bin iaşe paketi dağıtan Melikgazi Belediyesi, İslam adabına uyarak, insan onurunu zedelemeden dağıtım yaptı.

Ramazan boyunca 10 bin iaşe paketi dağıtan Melikgazi Belediyesi, İslam adabına uyarak, insan onurunu zedelemeden dağıtım yaptı.

İaşe paketi dağıtımlarında titiz davrandıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Şehrimizi doğu ve batı olmak üzere iki ayrı bölgeye ayırdık. Ramazan Ayı'nın ilk haftasında doğu bölgesinde 5.000 adet iaşe paketini dağıttık. Geçen hafta ise batı bölgesinde 5.000 paket iaşe paketinin dağıtımını gerçekleştirdik. Melikgazi Belediyesi olarak toplam 10.000 adet iaşe paketini kişi saygınlığı korunarak ve onurları incitilmeden -veren el, alan eli görmeden- dağıtımı gerçekleştirildi." dedi.

AŞEVLERİNDEN YARDIM ALANLARA

10 bin adet iaşe paketin dağıtımın isim listesine göre yapılarak izdihama yer verilmediğini kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, her yıl muhtaç ailelere verilmek üzere belediyece satın alındığını, hiçbir izdihama, kargaşaya ve insan haysiyet ve onurunu zedelemeden aşevlerinden yardım alanlara verildiğini söyledi.

HAYIRSEVERLERİ DE TEŞVİK ETMEK İSTEDİK…

İaşe paketlerini dağıtırken dağıtımın rastgele yapılmadığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, isim listesi üzerinden dağıtım yapıldığını tekrarlayarak, bu yardımları gerçekleştirirken hayırseverleri de teşvik etmek istediklerini söyledi.

TEMEL GIDA MADDELERİ…

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, iaşe paketlerinin içerisinde, 2 kg kesme şeker, 1 kg çay, 1 kg zeytin, 2 kg fasulye, 2 kg pirinç, 5 paket makarna, 2 kg nohut, 2 kg kırmızı mercimek, 850 gr kutuda salça ve 2 lt. sıvı yağ bulunduğunu sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title