Haberler

Melike İpek Yalova: Hayatım O An Değişti

Güncelleme:

Türkan Şoray'a benzerliğiyle dikkat çeken Melike İpek'e oyunculuk teklifi balıkçıda gelmiş. Güzel oyuncunun o günden sonra da hayatı değişmiş.

Oyuncu Melike İpek Yalova'dan, Türkan Şoray'ı yaşayan bir efsane olarak nitelendirirken, kendisini ona benzetenlere, "Birazcık el freni çek' derler adama. Yani kim, ona nasıl benzeyebilir?" dedi.

OYUNCULUĞA NASIL BAŞLADIĞINI ANLATTI

Yalova, Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalında yayınlanan, 'Turki Ekstra' programında sunucu Liada Dahdouh'un sorularını yanıtladı. ' Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Kastilya Prensesi Isabella', 'Karadayı' dizisinde 'Ayten' karakterini canlandıran Melike İpek Yalova, 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldiğini söyledi. 57'nci Hükümet'in Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızı olan Melike İpek Yalova, Bilkent Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi'nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi' alanında master yaptığını, babasının da politikacı olması nedeniyle sürekli siyasetin içinde yaşadıklarını söyledi. Yalova oyunculuğa geçişini şöyle anlattı:

BALIKÇIDA ROL TEKLİFİ

"Çok yakın bir arkadaşımla öğle balıkçıya gittim. Orada Allah rahmet eylesin Meral Okay, Mehmet Günsür ve Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Nermin Eroğlu varmış. Ben sadece Meral hanım ve Mehmet beyi biliyorum. Nermin hanım yanıma geldi 'Rol için sizi düşündük. Ne iş yapıyorsunuz hiç bilmiyorum ama bir ara bana uğrar mısınız?' dedi. Kartını bıraktı. Gittim, deneme çekimi yapıldı. Hepsinin onayı çıktı ve başladım."

"TÜRKAN ŞORAY'A KİM NASIL BENZEYEBİLİR?"

Melike İpek Yalova, 'Kabadayı' dizisinde canlandırdığı iniş-çıkışları olan 'Aylin' karakterini canlandırdığını, elinden geldiğince rolünü iyi yapmaya çalıştığını söyledi. Yalova, Arap sunucunun, "Sizi Türkan Şoray'a benzetenler var" sözleri üzerine, "Türkan Şoray; yaşayan bir efsane. O yüzden 'Birazcık el freni çek' derler adama. Yani kim, ona nasıl benzeyebilir? Ben böyle görüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Türkan Şoray Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

GOKHAN:

HADİ BİDE MAKYAJSIZ GÖRELİM ....

12
3
yanıtYanıtla
hakan:

İTİCİ.

11
2
yanıtYanıtla
türkan:

yani ben hala anlamadım bu kızı daha kimse doğru drüst bilmiyorken, nasıl hayatı değişmiş anlamadım çok ilginç . . .

10
1
yanıtYanıtla
Prof:

çok safsın canım :)))))))

yanıt3
yanıt4
Yusuf sahin:

Yer cücesi beaaa türkan nerde sen nerde

3
5
yanıtYanıtla
Ice tea limon Mobil-IOS:

Bence daha da güzelsin

3
5
yanıtYanıtla
sy:

türkan şoray ile alakası yok ki

3
3
yanıtYanıtla
Kara şövalye:

Güzel bi çalışmamın ürünü

5
1
yanıtYanıtla
yorum:

Bu Kızın bir de Boyu Olcak ....

5
1
yanıtYanıtla
okudu:

“Şatafatlı Mağlubiyet”. Yazarı Levent Gültekin. . . okunması gereken bir kitap tavsiye ederim. .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title