Haberler

Melik, Harran ve Akçakale'de

Güncelleme:

CHP Urfa Milletvekili adayı Vedat Melik, Kurban Bayramı'nın ardından seçim çalışmalarına Harran ve Akçakale ile devam etti.

Kurban Bayramı sonrası seçim çalışmalarını yoğunlaştıran CHP adayı Vedat Melik, dün Harran ve Akçakale'de bir dizi temaslarda bulundu. Halkla kucaklaşan Melik, "Her zaman olduğu gibi Urfa'nın haklı mücadelesini vereceğim" dedi.

CHP Urfa birinci sıra Milletvekili adayı M. Vedat Melik, kurban bayramı sonrası seçim çalışmalarını Ova'da yoğunlaştırdı.

Harran ve Akçakale ilçelerini ziyaret eden CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, "Halkıma güveniyor ve inanıyorum. Daha özgür, daha mutlu, daha kalkınmış ve gelişmiş bir Urfa için onlardan destek bekliyorum. Ben her zaman Urfa'nın her yerde haklı mücadelesini vermiş birisiyim. Bundan sonraki mücadelem de yine aynısı olacaktır" diye konuştu.

'HER YER BİZİM'

Seçim startını ilk olarak Harran ve Akçakale'de verdiğini, bunun ayrı bir anlamı olmadığına da dikkat çeken Melik, "Urfa'nın 13 ilçesi de bizim. Her yerde, her mahalle de dostumuz, akrabamız ve kardeşlerimiz var. Harran ve Akçakale kadar Haliliye'yi de, Eyyübiye'yi de, Karaköprü ile Siverek, Bozova, Hilvan, Ceylanpınar, Viranşehir, Suruç, Birecik ve Halfeti ilçelerimiz de önemsemekteyiz. Nasip olur ise ilk startımızı bereketli Ova'dan verdik. Ama tüm ilçelerimiz her mahallesini de ziyaret etmek sureti ile gideceğim" dedi.

'Şimdi daha fazla koşma ve çalışma zamanı' diyerek teşkilatlardan ve partililerden daha fazla çalışmalarını isteyen Melik, sözlerini şöyle sürdürdü: "eğer CHP'nin ülke genelinde iktidar ve Urfa'dan da başarılı olmasını istiyor isek çok daha fazla çalışmak zorundayız. Çünkü zamanımız çok kısa ve kısıtlı."

Melik'in bugün ise Siverek ve Hilvan ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Vedat Melik Şanlıurfa Akçakale Harran Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title