Haberler

Melihat Gülses Mest Etti

Eyüp’te sahne alan Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Melihat Gülses, sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Eyüp'te sahne alan Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Melihat Gülses, sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın, Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen Eyüp Musiki Vakfı'nın Yıldırım Gürses Şarkıları ve Melihat Gülses Konseri'ne katıldı.

Başkan Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın'ın yanı sıra Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek'in de katıldığı, iki bölümden oluşan konserde ilk olarak, Sinem Sevindik yönetimindeki Eyüp Musiki Vakfı korosu 2000 yılında 61 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Yıldırım Gürses'in sevilen eserlerini seslendirdiler.

Eyüp Belediyesi'nin katkılarıyla Hayali Said Efendi Sahnesi'nde düzenlenen konserin ikinci bölümünde ise Türk Sanat Musikisi sanatçısı Melihat Gülses birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

Salonda bulunanlar, Melihat Gülses'in güzel sesi ve yorumu ile adeta mest olurken konserin sonunda, Eyüp Musiki Vakfı'na verdikleri destek ve katkılarından dolayı Başkan Aydın, eşi Tülay Aydın ve Kaymakam Abdullah Dölek'e birer plaket verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yıldırım Gürses Melihat Gülses Remzi Aydın Eyüp Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title