Haberler

Melihat Gülses Atatürk'ün sevdiği şarkıları Süleymanpaşalılar için söyledi

Güncelleme:

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Melihat Gülses ve Şef Salih Demirci Yönetiminde Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı konseri düzenlendi.

Namık Kemal Üniversitesi rektörlük konferans salonunda gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri konseri izleyenler arasında yer aldı.

KAPANIŞI RUMELİ TÜRKÜLERİ İLE YAPTI

Yaklaşık 2 saat süren konserde Melihat Gülses, Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirirken gecenin finalini ise Salih Demirci ile birlikte Rumeli Türküleri söyleyerek yaptı.

EŞKİNAT: "ONUN IŞIĞINI TAŞIYAN NESİLLER VAR OLMAYA DEVAM EDECEK"

Gecenin sonunda Melihat Gülses'e teşekkür ederek çiçek takdim eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; "Burada bizim bir özelliğimiz var. Biz burada ortak bir ses çıkarıyoruz. Bizlerden Süleymanpaşa'nın, Tekirdağ'ın, Trakya'nın korosu olarak sadece Atatürk'ün sesi çıkar. İyi ki Atatürk var oldu ve onun ışığını taşıyan nesiller var olmaya devam edecek." dedi.

Hep birlikte Onun Yıl Marşı'nın seslendirilmesi ile devam eden gece alkışlar eşliğinde sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Melihat Gülses Salih Demirci Süleymanpaşa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title