Haberler

Melih Gökçek'in Ankara'daki Oy Oranı Yüzde 55

AK Parti'nin Ankara adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Melih Gökçek, yaptırdığı son ankette Ankara seçmeninin yüzde 55.3'ünün desteğini aldı.

4 dönemdir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den yeniden aday olmak istediğini açıklamıştı. Anketlerde rakiplerine açık ara fark atan Gökçek, kendi yaptırdığı son anketin sonuçlarını açıkladı.

Vatan Gazetesinden Deniz Güçer'e konuşan Gökçek, Gökçek 18 yıldır oturduğu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na son kez aday olacağını söylüyor, Bakan olacağı iddialarını ise yalanlıyor. CHP ile ilgili de bir kehanette bulunan Gökçek'e göre Sarıgül İstanbul'da seçimi kaybedecek ardından CHP'nin başına geçecek.

İşte O röportajdan bir kesit;

- Ankara'da anket sonuçları ne gösteriyor?

En son anket 45 bin 851 kişiyle yaptırıldı. Normal anketlerin denek sayısı açısından 10 katı. Kararsızlar dağılmadan AK Parti'nin adayı 50.02 kararsızlar dağılınca 55.32.

- CHP'nin oyu?

Yüzde 23'e düşmüş. MHP yüzde 13.

"CHP'Yİ BARONLAR YÖNETİYOR"

- Günlerdir Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye dönüşü konuşuluyor. Siz nasıl bakıyorsunuz?

Baronlar karar verdi, önce İstanbul adayı olacak, kaybedecek, arkasından da genel başkan olacak. Kılıçdaroğlu'nun ve CHP'de direnenlerin gücü yetmez. Çünkü CHP'yi, CHP yönetimi idare etmez. CHP'yi baronlar idare eder.

KİM BU BARONLAR?

- Baronlar dedikleriniz kimler?

Kim olduklarını bilmeyen yok. Bu baronlar CHP'nin genel başkanlarını her zaman tayin ederler. Bir kaset ayağıyla Baykal'ı yediler. Kılıçdaroğlu'nda umduklarını bulamadılar. Aynı baronlar o dönemin içinde Sarıgül'e dediler ki, 'Bak kardeşim bu AK Parti'yi yıkma projesidir. Önüne çıkma. Biz seni değerlendireceğiz, acele etme. Bu nedenle Hüsamettin Özkan'ın da baskısıyla Sarıgül çekildi ve YDH'yi lağvetti, Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Baronlar böyle emrettiği için. Bu baronlar Kılıçdaroğlu'na, 'Seni biz getirdik. İstanbul içinse bu adama ihtiyaç var. Getir koy, yoksa seni götürürüz' dedi. Elini kolunu bağladılar. Kılıçdaroğlu'nun, Sarıgül'ü reddetme şansı sıfırdı. Teslim olmak zorunda kaldı. Aynı baronlar Bodrum'da Baykal'ı sıkıştırdılar, 'Karşı çıkma' dediler, susturdular.

- O kaseti yayanlar da bu ekip mi?

Onu bilemem. Ama Baykal'ı götürenlerin onlar olduğunu yüzde yüz biliyorum. Ayrıca en büyük direnç içinde olan kimdi, Gürsel Tekin. Şimdi ondan da ses yok.

"BARONLARIN DÖNDÜREMEYECEĞİ TİP YOK"

- Siz bunu nasıl yorumluyorsunuz?

Baronlara CHP'nin içinde kimsenin gücü yetmez. Sarıgül'e en fazla karşı olan Barış Yarkadaş, 180 derece döndü. Baronların döndürmeyeceği bir tip yok. Bana deyin ki 'şunları döndüremez' asla kabul etmem. Bu konularda her türlü çalışırlar. Maddi çalışırlar, siyasi çalışırlar, tehditkar çalışırlar. Dolasıyla CHP'yi tek kelimeyle hakimdirler. CHP onların emrindeki partidir. Zavallı sokaktaki genç de sermayeye karşıyım, baronlara karşıyım diye ortaya düşer ama CHP sayesinde bunlara kölelik yapar, hizmet eder.

- Yani Kılıçdaroğlu gidecek yerine Sarıgül mü gelecek?

Kesinlikle. Yüzde 99 değil, yüzde 100. Şu anda genel başkan Sarıgül'dür, hayırlı uğurlu olsun.

- Baronlar 'Derin devletin' neresindeler?

Her yerindeler. İşin aslına bakarsanız 28 Şubat'ın arkasında da baronlar var.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Sarıgül Melih Gökçek Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title