Haberler

Melih Gökçek'in 60 Kişilik Koruma Ekibine 6.2 Milyon Lira Ödenecek

Güncelleme:

Melih Gökçek, 60 kişilik özel koruma ekibi kurdurdu. 6.2 milyon liraya kurulan ekip 57 özel güvenlikçi, 3 de amirden oluşuyor. Ödenen ücret 18 ayı kapsıyor.

Büyükşehir Belediyesi, 'Başkanlık makamının koruma ve güvenliğinin sağlanması için silahlı özel koruma ve güvenlik' adıyla geçen yıl ihaleye çıktı. Haziran ayında sonuçlanan ihaleyi yine belediyenin şirketi olan ANFA Güvenlik Hizmetleri kazandı. Buna göre ANFA'yla ihale sonucunda, 16 Haziran 2014 tarihinde 6 milyon 199 bin 200 TL'lik bir sözleşme imzalandı. Söz konusu tutar 18 ay boyunca koruma hizmeti alınmasını kapsıyor. Güvenlik ekibi 57 özel güvenlikçi ve 3 amirden oluşuyor. İhalenin teknik şartnamesinde, güvenlik ekibinin başlıca görevleri de şöyle sıralandı:

24 SAAT KESİNTİSİZ

"Güvenlik hizmeti 24 saat kesintisiz sürecek. Ekip, başkanlık makamını içeriden ve dışarıdan gelebilecek her türlü tehlikelere karşı korumak için (makam, konut, işe geliş ve gidişler, seyahat, toplantı, açılış vb.) gerekli güvenlik ve koruma önlemlerini alarak, kanunda belirtilen durumlarda gerektiğinde üst araması yaparak şüpheli durumları idareye ve gerektiğinde kolluk kuvvetlerine bildirecek. Özel güvenlik görevlileri önleyici arama olarak can ve mal güvenliğinin ve kamu düzeninin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması veya bulundurulması yasaklanmış her türlü silah, patlayıcı madde veya eşyanın tespit edilmesi amacıyla başkanlık makamına gelen kişileri ve eşyalarını kapı dedektöründen, X-ray cihazından geçirerek üstlerini el metal dedektörüyle arayacak."

İhalenin ilk şartnamesinde bir adet asayiş köpeği ve asayiş köpeği ile ilgilenen bir özel güvenlik personelinin de hizmet alımına dahil edilmesi öngörülmüştü. Ancak daha sonra yayınlanan zeyilnamelerle bu şart çıkarıldı.

GÖRÜNÜŞLERİ DÜZGÜN OLACAK

İhale şartnamesine göre, özel güvenlik görevlileri 45 yaşından gün almayacak. Erkekler en az 1.75, kadınlar en az 1.65 cm boyunda ve fiziki görünüşleri düzgün olacak. Görevlendirilecek özel güvenlik personelinin tamamının biber gazı eğitim sertifikası sahibi olması şartı aranacak. K11 marka 9X19 mm 20 adet tabancayı kullanacak olan personel de silahlı özel güvenlik sertifikası sahibi olacak. Özel güvenlik hizmetleri için 4 adet (4X4) araç kullanılacak. Ayrıca bond çanta içine yerleştirilmiş bir adet sinyal kesici ve cep tipi sinyal kesiciyi de ekip çalışmaları sırasında kullanacak. (Kaynak:Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Melih Gökçek Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (242)

Ödlek Mobil-IOS:

Lan bu adam cepheye gitse korkudan ödü patlardı Atatürk cephede savaşmadı diye alay eden ler sizde cesaret varmı biri cepheye gitsin size ye oy vercem söz yada gece Mezarlık'ta tek başına 15 dakika Kalsın yine size oy vercem lan gülmekten kırıldım be mangal Yürekli ne ödlekler varmış bunlar gece evde kedi gezse korkudan dili tutulur

60
2
yanıtYanıtla
ANALIZ:

GÖKCEK KORKMAKTA HAKLI CÜNKÜ 7 HAZIRANDA KAYIP EDENLER AGIZLARINDA SALYALARLA SALDIRACAKLAR CÜNKÜ ARTIK YAPAY KRIZLERLE SOYAMIYORLAR MILLETI BIR DÖNÜM NOKTASI YASIYORUZ

37
1
yanıtYanıtla
Bu ne korku böyle..Mobil-IOS:

Sankim Azraili görmüş gibi!!!

34
2
yanıtYanıtla
Kim bu Melihi korkuttuysa..Mobil-IOS:

Helal olsun ona!!!

32
4
yanıtYanıtla
asasi:

gökçek ne kadar urfalı kürt varsa hepsine ankarada iş verdi ben belediyede çalşyom bütün paraları kürtlere akıtıyo.

18
13
yanıtYanıtla
Yalan habermobilWeb@haberler.com:

Arkadaslar vallahi billahi bu soylenenlerin hepsi yalan haber böyle bir şey yok ben biliyorum arkadaşım koruma ekibinde 1750 tl ücret alıyor bekleyin göreceksiniz Allah tan korkmayan medya yalan haber yapıyosunuz yazık olsun sizlere hakkımı helal etmiyorum

5
25
yanıtYanıtla
Kaptan Kirk...Mobil-IOS:

Ben bu kadar korkak bir adam ve bu kadar korkan bir yüz ifadesi görmedim,ya siz?!

25
2
yanıtYanıtla
Bu ne korku böyle..Mobil-IOS:

Sarıl babana çocuk,o seni nasıl olsa korur!!!

21
2
yanıtYanıtla
artvınlı:

adam olsanız halkın arasına korumasız çıkarsınız çakalar

20
3
yanıtYanıtla
Canım TürkiyeMobil-IOS:

Allahtan bu kadar korksanız korumaya gerek yok adaletli insanlar olursunuz ey devlet yöneticileri

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 242 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title