Haberler

Melih Gökçek'e Sürpriz Davet

Güncelleme:

Bu zamana kadar birçok ünlü ismi, siyaset ve sanat dünyasından önemli kişileri (Balçiçek İlter, Fatih Portakal, Turgay Güler, Ertem Şener, Mustafa Sarıgül,Hadi Özışık, Serkan Kalemciler, Ersin Düzen ve Gülben Ergen vs. ) programında ağırlayan başarılı radyocu Adem METAN; yeni hedefi olarak sosyal medyada aktif bir kişi olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i belirledi.

Alem FM'de sabah 06.45 – 09.00 saatleri arasında program yapan Adem Metan; kitlesine haberleri mizahi bir dille aktararak, gün boyu insanların pozitif kalmasını hedeflemektedir. Bu doğrultuda konuk seçimine özen gösteren başarılı radyocu; ''Melih Gökçek'i konuk almak istememizin özel bir anlamı var. Kendisiyle siyaset ve ticaretten uzak, huzur ikliminde bir sohbet gerçekleştirmeyi arzuluyorum. Şu an için konuk olarak geleceğine dair söz veremiyorum. Tam da bu noktada siz değerli dinleyicilerimden bu kampanyama twitlerinizle destek vermenizi rica ediyorum. Beni kırsa bile sizleri kıramaz'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu.


Kaynak: Haberler.com / Medya

Melih Gökçek Gülben Ergen Adem Metan Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title