Haberler

Melih Gökçek: Ankara'da Fark 20 Puan

Güncelleme:

Konuk olduğu programda yaptırdığı anketin sonuçlarını açıklayan Gökçek, kendisi ile CHP'nin adayı arasında 20 puanlık farkın bulunduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, elindeki son anketleri kamuoyla paylaştı. CHP'li Mansur Yavaş'ın belediye başkanlığı yaptığı Beypazarı'nda yapılan son ankette, AK Parti'nin yüzde 54, CHP'nin ise 34.2'lik bir oy oranına sahip olduğunu söyleyen Gökçek, sadece kendisiyle CHP arasında sadece Beypazarı'nda 20 puanlık bir fark olduğunu belirtti.

ARADAKİ FARK 20 PUAN

Melih Gökçek, CNN Türk'te katıldığı Tarafsız Bölge programında farklı araştırma şirketlerinin Ankara ölçeğinde yaptığı anket sonuçlarını açıkladı. CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın, Beypazarı'nda belediye başkanlığı yaptığı için orada yapılacak bir anketin, aradaki farkı değerlendirmek için etkili olabileceğini, bunun içinde farklı araştırma şirketlerinin bölgede araştırma yaptığını söyleyen Gökçek, kendisiyle CHP'nin adayı arasında 20 puanlık bir farkın bulunduğunu öner sürdü.

ANKARA MERKEZ SONUÇLARI

Yine farklı araştırma şirketlerinin Ankara merkezde yaptığı anket sonuçlarını da açıklayan Gökçek, Adil Gür'ün yaptığı bir araştırmada kendisinin 44.8, CHP'nin adayının ise 35.9'luk bir oy oranına sahip olduğunu gösterdiğini açıkladı.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Mansur Yavaş Melih Gökçek Beypazarı Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (193)

SEÇMENadilakar@hotmail.com:

BU D ANKETTİR :AMELİH GÖKÇEK DİYENLER YEŞİL E, MANSUR YAVAŞ DİYENLE KIRMIZA

17
95
yanıtYanıtla
sinandjld@w.cn:

secimanketi.tv deki ankettede böyle bir oyu var :)))

yanıt0
yanıt0
ankaralımks@ok.com:

bak melih burdada 40 fark attı sana mansur yavaş :))))

yanıt0
yanıt0
ANGARALIkralgokhans@hotmail.com:

MANSUR YAVAŞ DİYENLER YEŞİLE İ.MELİH GÖKÇEK DİYENLER KIRMIZIYA BASSIN GERÇEGİ GÖRELİM.

87
22
yanıtYanıtla
hakanghk@hotmail.com:

bu seçimde banko yolcusun melih efendi.korkunun ecele faydası yok.sen değil kadir topbaş efendi de yolcu.

71
27
yanıtYanıtla
angaralıi.akdogan.1960@hotmail.com:

bekle zaman herşeyin ilacıdır 40 gün sabret görürsün o zaman

yanıt0
yanıt0
baba yorgunremos1973@web.de:

arkadaslar birlik olalim su akp sahtekarlarinin sonunu getirelim variz diyen yesil yokuz diyen kirmizi

60
24
yanıtYanıtla
KAAN KALAYCIkaankalayci81@hotmail.com:

ŞU GÖKCEK GİTSİN BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUM. ZATEN TEYYİP MÜZİĞİM OLAN DOMBRA YI DA ÇALDI ADAM HERŞEYİ KULLANIYOR TÜRKLÜĞÜ AYAKLAR ALTINA ALAN ŞAHISDIR KENDİSİ

49
23
yanıtYanıtla
MİLELrecep@hotmail.com:

KAANA :ARKADAŞ SEN CHP NİN ARKASINA DÜŞEREK UMUDA KAPILMA BUNLAR SİYASETİ FALAN BİLMEZ SENİ DE MUTSUZ EDER ÇÜNKİ BUNLAR HALKA İNANMAYAN HİÇBİR ZAMAN HALKIN YANINDA OLMAYAN HALK PARTİSİ ALEVİLERİ 80 YIL SÖMÜRDÜLER HİÇBİRŞEY VERMEDİLER ALEVİ KÖKENLİ VATANDAŞ HİÇBİR ZAMAN YÜKSEK YARGIDA VE KOMUTA KADEMESİNDE YER ALAMAMIŞTIR. VESSELAM BUNLAR BEYAZ TÜRKLERE YANİ YUMUŞAKLARA HİZMET EDER

yanıt0
yanıt0
BAYRAM TIRBayramtir@hotmail.com:

YÜRÜ BAŞKANIM SENİ KİMSE TUTAMAZ................

25
47
yanıtYanıtla
Tüm 193 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title