Haberler

Eroğlu: Melen Havzası'nı Çiçek Gibi Yapacağız

Güncelleme:

Melen Havzası Koruma Projesi Koordinasyon Toplantısı'na katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Düzce'nin tabiat harikası bir il olduğunu söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'un su ihtiyacını karşılamak amacı ile hayata geçirilen Melen Projesi ile ilgili, "Melen Havzası'nı çiçek gibi yapacağız. Burası, İstanbul'a su temin eden, Türkiye'nin en önemli havzalarından bir tanesidir. Bu havzadaki tüm alt yapı çalışmaları için yaklaşık 15 paketlik büyük bir eylem planı hazırlıyoruz. Ben başta olmak üzere bu işin takipçisi olacağız" dedi.

Kentteki bir otelde düzenlenen Melen Havzası Koruma Projesi Koordinasyon Toplantısı'na katılan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Düzce'nin tabiat harikası il olduğunu fakat bunun değerlendirilemediğini söyledi.

Kenti, doğa ve tabiat turizminin lokomotifi yaparak sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya açmak istediklerini vurgulayan Eroğlu, "Melen Havzası Projesi çok önemli bir proje. Burada çok örnek bir çalışma yapalım istiyoruz. Öncelikle şunu sormak istiyorum, Düzcemizi, Melen Havzamızı çiçek gibi yapmaya hazır mıyız?. Başarının ilk şartı niyet etmektir. Biz de niyet ettiğimize göre tamamdır bu iş. Ben de azimliyim, inşallah bu havzayı en güzel şekilde, vatandaşın kırsal kalkınmasını da dikkate alarak tamamlamayı bizlere Allah nasip eylesin. Melen Havzası'nı çiçek gibi yapacağız. Burası, İstanbul'a su temin eden, Türkiye'nin en önemli havzalarından bir tanesidir. Bu havzadaki tüm alt yapı çalışmaları için yaklaşık 15 paketlik büyük bir eylem planı hazırlıyoruz. Ben başta olmak üzere bu işin takipçisi olacağız. Bu havzadaki vatandaşları da asla mağdur etmeyelim istiyoruz. Bunu da vatandaşlarımıza kırsal kalkınma için gerekli tüm desteği vermek suretiyle yapacağız."

Toplantıya, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Mustafa Erdemir, Düzce Valisi Ali İhsan Su, AK Parti Düzce milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Aslan ve Osman Çakır, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı, İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacı, kaymakamlar ve belediye başkanları katıldı.

Toplantı, basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu İstanbul Türkiye Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title