Haberler

Mektup Projesi Velilerden Tam Not Aldı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Yahya Kemal İlkokulu eğitim ve öğretimin en önemli ayağı olan veli ayağını daha da sağlamlaştırmak için 'Mektubunuz Var' projesi hazırladı.

Velilerin, çocuk eğitimi, çocukların okul başarısı ve sağlıklı kişilik gelişiminin nasıl mümkün olacağı ilgili bilgilere yer verilen mektup, velilerin dikkatlerini çekmek ve farkındalık oluşturulması hedefleniyor. Okulun öğretmenleri tarafından belirlenen konular dahilinde her 15 günde bir velilere gönderilecek mektupta aynı zamanda velilerin sorumlulukları da hatırlatılıyor.

Eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğunun bilenicinde olduğuna dikkat çeken Yahya Kemal İlkokulu Müdürü Ali Yıldız, "Yahya Kemal İlkokulu olarak eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğunun bilenicindeyiz. Amacımız, bize emanet ettiğiniz canınızdan çok sevdiğiniz sevgili yavrularınızı okulumuz çatısı altında hiçbir ayrım gözetmeksizin eğitmektir. Yüreğimizdeki sevgi, belleğimizdeki bilgiyi, kişiliğimizdeki çizgiyi onlarla paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu anlayış ve kararlılıkla, geleceğe meslekte özveri ve saygı ilkeleri ile birbirimize kenetlenmiş bir ekip olarak beynini, gönlünü, yüreğini, emeğini ve yıllarını eğitime adamış öğretmenlerimize büyük sorumluluk düştüğünü biliyorum. Biz Yahya Kemal İlkokulu olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz ve bunu devam ettireceğiz. Ancak yönetici ve öğretmenlerimizin sorumluluğu kadar siz velilerin de sorumlulukları var. Hatta bunun daha fazla olduğu kanaatindeyim. Eğitimde başarı, okul-öğrenci ve aile üçlü sacayağına bağlıdır. Bu yönüyle öğretim üç tekerlekli bir arabaya benzetebiliriz. Tekerleklerden birinin istenildiği gibi olmaması ya da eksik olması arabanın hareketin engeller" dedi.

Velilerin, mektupları dikkatle okuyup istifade etmelerini isteyen Müdür Yıldız, "Çocuklarımızı hayata ve bir üst öğrenime hazırlarken öğretim kadar eğitimdeki manevi ve ahlaki değerlerin de önemi gün geçtikçe daha fazla hissedilmektedir. Bu nedenle, biz çocuklarımız büyüğe saygı unutan çevresini ve başkasını hiç düşünmeyen, vefa duygusu hiç kalmamış, sadece kendi menfaatini düşünen öğrenciler olarak değil, kişiliği gelişmiş, ilke ve hedefleri olan, bilgili, küçüklerini seven ve koruyan, büyüklerine karşı saygılı, milli ve manevi değerlere bağlı imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı da zevkli ve de eğlenceli hale getirerek eğitimde hayallere ulaşmayı hedeflemekteyiz. Bu nedenle, siz değerli velilerimize her 15 günde bir eğitim ve öğretimle alakalı, öğretmenlerimizin hazırlayacakları bilgi mektupları gönderilecektir. Bu mektuplarımızı dikkatle okuyup istifade edeceğinize inancım tamdır" diye konuştu.

Müdür Yıldız, Mustafa Tunç ve Mehmet Kılınç olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenlere teşekkür etti.

Veliler ise gönderilen mektubun içeriğinden memnun kaldıklarını ifade ederek yoğun iş temposundan dolayı unutulan sorumlulukların hatırlatıldığını söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Yıldız Adıyaman Kahta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title