Haberler

Mekke Ziyaretim Tarif Edilemez"

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Mekke'ye yaptığı ziyaretin tarif edilemez olduğunu söyledi.

Çalhanoğlu, Almanya'nın "Express" gazetesine yaptığı açıklamada, sezonun devre arasında gerçekleştirdiği Umre seyahatinin hatırlatılması üzerine, Mekke ve Medine'ye gittiği için çok mutlu olduğunu ve bunun kendisini sakinleştirdiğini belirtti.

Orada sadece inancını ve Allah'ı düşündüğünü, günde 5 vakit namaz kıldığını aktaran genç oyuncu, "Orada olduğun zaman birçok şeyi unutuyorsun. Mekke ziyaretim tarif edilemez" şeklinde konuştu.

Profesyonel futbolcu olarak inancını yaşamanın zor olup olmadığına ilişkin bir soruya Çalhanoğlu, "Antrenman öncesinde namaz kılmaya çalışıyorum. Takımla kampa girdiğimde cuma namazına gidemediğim zaman da seccademi yanıma alıyorum. Takım içinde kimse bir şey söylemez, bu bizde çok normal" karşılığını verdi.

"Almanya'da kalmak istiyorum"

Bir aksilik olmazsa takımında kalmak istediğini aktaran Hakan Çalhanoğlu, Leverkusen ile şampiyonluk yaşama rüyasını gerçekleştirmeyi ümit ettiğini vurguladı.

Rheinland bölgesini sevdiğini ve burada memnun olduğunu kaydeden orta saha futbolcusu, "Almanya'da kalmak istiyorum" ifadesini kullandı.

Sezonun ilk yarısının kendisi için iyi geçmediğini söyleyen 22 yaşındaki futbolcu, "Bunu kendim de biliyorum. Benden bekleneni ortaya koyamadım. Benimle ilgili beklentiler yüksek. Bazı şeyleri değiştirmeye karar verdim. Şimdi tek isteğim takımıma yardım etmek" diye konuştu.

Leverkusen'deki ilk yılında çoğu zaman iyi oynadığını, serbest vuruştan çok sayıda gol attığını ve böylelikle kritik maçların sonucunu da belirlediğini anlatan Çalhanoğlu, insanların şimdi de bunu beklediğini kaydetti.

Taraftarın kendisini eleştirdiği zaman etkilendiğini ifade eden Çalhanoğlu, hassas olup olmadığına ilişkin olarak da "Bu mümkündür. Çok şey algılıyorum ve bunlar hakkında düşünüyorum. Bazı kişilerin düşündüğü gibi soğukkanlı biri değilim" yorumunda bulundu.

Milli futbolcu, 2016 Avrupa Şampiyonası'ndan sonra nişanlısı Sinem ile evlenmeyi planladığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Almanya Mekke Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title