Haberler

Mehter Takımından Başkan Sargın'a Çinili Teşekkür Plaketi

Güncelleme:

İznik Belediyesi Mehter Takımı Yöneticileri Kadir Akçaalan, Mehmet Küçükçakır ve Salih Güven İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamında ziyaret etti.

Yurtdışı ve Yurtiçi festivallerde Türkiye Cumhuriyeti ve İznik Belediyesini tanıtan İznik Belediyesi Mehter Takımı verdiği konserlerle gönüllerde taht kurmayı başardı. Uluslararası düzenlenen festival ve etkinliklere katılarak ilçemizi ve kültürel değerlerimizi tanıtmaya devam ediyor. İznik Belediyesi Mehter Takımı 5- 9 Mayıs 2016 tarihlerinde Makedonya- Valandova, Çalıklı' da düzenlenecek Uluslararası 25. Hıdrellez-Bahar Şenlikleri Şenliklerine katılacak.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve sundukları plaketten dolayı teşekkür eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın "İznik Belediyesi Mehter Takımının Uluslararası ve yurtiçinde gösterdikleri üstün performans bizleri onurlandırmaktadır. Festival, Tören ve etkinliklerde İlçemizin adını duyurarak tanıtıma önemli katkı sunmaktadırlar. Gönüllü esnaflarımızdan oluşan tüm mehter takım üyelerini canı gönülden kutluyorum. Ayrıca sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Sargın'a ziyaret esnasında İznik Belediyesi Meclis üyeleri Ahmet Yıldırım ve Yusuf Biçer'de eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Osman Sargın İznik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title