Haberler

Mehmetçiklerin Hikayesi "Savaşçı" Dizisiyle Ekrana Geliyor

Güncelleme:

Ocak ayında ilk fragmanı yayınlanan ve Doğu ve Güneydoğu'da kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerin hikayesini konu alan "Savaşçı" dizisinin tanıtımı yapıldı.

Ocak ayında ilk fragmanı yayınlanan Limon Film'in Fox Tv için çektiği yeni dizisi "Savaşçı"nın tanıtımı yapıldı

KONSEPTİ SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU HAZIRLIYOR

Doğu ve Güneydoğu bölgesinde kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerin hikayesinin anlatılacağı dizi "Savaşçı"nın konseptini TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat dizisinin senaryosunu yazan Süleyman Çobanoğlu hazırlıyor.

Savaşçı Dizi Konusu:

Diğerlerinden çok farklı mükemmel bir prodüksiyon uzun süreli bir çalışma ve özenle hazırlanan dizide 2200 yıllık bir destanı ele alacak. Bordo Berelilerden oluşan son derece eğitimli bir timi hikayesini konu edinen Savaşçı öyküsü ve anlatımıyla türk televizyon tarihinde ender rastlanan bir yapım olacak. Onlar tüm halkın gurur, annelerin göz bebeği, ölümün kıyısında olan tüm güçlüklere göğüs geren kahramanlar. Vatan için en değerli şeylerini canlarını feda eden isimsiz kahramanlardır onlar. Türkiye'nin gururu ordumuzun vazgeçilmezidir onlar. Canıyla, kanıyla, özveri ve sevgiyle düşman kanıyla beslenen bir sönmeyen bir ateşin öyküsü. Fakat hep isimler aynı onların adı Mehmetçik!

AVATAR ATAKAN'IN DİZİSİNE RAKİP OLACAK

Fox TV yeni dizisiyle Star TV'ye de rakip olduğunu izlenimini uyandırdı. "Savaşçı" konseprityle Star TV ekranlarında yayına girmeye hazırlanan ve "Avatar Atakan"ın başrolünde oynayacağı "Söz" dizisini akıllara getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süleyman Çobanoğlu Sakarya Fox Tv Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title