Haberler

Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi Mesut Demiralay Açıklaması

Mehmetçik Vakfı Adana temsilcisi Emekli Albay Mesut Demiralay Kayseri Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine ziyarette bulundu.

Mehmetçik Vakfı Adana temsilcisi Emekli Albay Mesut Demiralay Kayseri Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine ziyarette bulundu.

Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi Emekli Albay Mesut Demiralay, Kayseri Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine ziyarette bulundu. Şehit ve gazi yakınlarının sorunlarını dinledi.

Kayseri Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz "Mehmetçik Vakfımız Türk Silahlı Kuvvetlerinde askerlik görevini yapan şehit olanların ailelerine ve malul olan gazilere yardım yapmaktadır. Şehit ailelerine bir kereye mahsus toplu şekilde yardım yapılmaktadır. Gazilerimize de aynı şekilde ama malul olanlara 3 ayda bir yardım yapılmaktadır" dedi.

Yavuz "Bu yardımlarla biz gazilere ekonomik bakımdan büyük destek sağlanmaktadır. Çok teşekkür ediyoruz. Vakfımıza yardım edenlere ve yönetenlere, bu imkanları bize sağlayanlara çok teşekkür ediyoruz. Bağış yapmak isteyen iş adamları, hayırseverler Mehmetçik Vakfına yardım edebilirler" diye konuştu.

Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi Emekli Albay Mesut Demiralay "Biz sorumluluk alanımızdaki illeri dolaşıyoruz. İllerdeki bağışçılarımızı ziyaret ediyoruz. Gazi ve şehit yakınlarını ziyaret ediyoruz. Bunlarla görüşüyoruz ve onların dertlerini dinliyoruz. Elimizden geldiği kadar bunlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Toplanan bağışlar bizde bir havuzda toplanıyor. Bu havuzda toplanan gelirler vatani görevi sırasında şehit olan gazi olan ve engelli olan Mehmetçiklerimize ekonomik olarak dağıtılıyor" dedi. Demiralay " Biz yaklaşık Türkiye genelinde 10 bin civarı gazimize, şehit ailesine, şehit ve gazi çocuğuna ekonomik katkı sağlıyoruz. Yıllık 55 milyon ile 60 milyon TL civarında bunlara giderimiz oluyor. Bugün de sayın başkanımıza ziyarette bulunduk. Gazilerimizi, engellilerimizle tanışmaya geldik. Bide vakfımızın 30. Yıl Kuruluş kitabı var. Bu kitabı başkana hediye ediyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Yavuz Kayseri Yerel Haberler

title