Haberler

Mehmet Turgut'un Hayvanlar Sergisi" ve "Dünya Çevre Günü" Fotoğrafları

Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut'un, hayvan haklarına dikkat çekmeyi amaçlayan "5199" başlıklı sergisi 81.'inci İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, hayvan dostlarıyla buluşacak.

Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut'un, hayvan haklarına dikkat çekmeyi amaçlayan "5199" başlıklı sergisi 81.'inci İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, hayvan dostlarıyla buluşacak.

İzmir Fuarı, "5199" sergisiyle eş zamanlı açılacak Mehmet Turgut ile National Geographic Channel işbirliğinde Dünya Çevre Günü için çekilen "Doğaya Özen Göster" fotoğraflarına da ev sahipliği yapacak. Kültürpark içinde yer alan Tarih ve Sanat Müze Galerisi'nde gerçekleşecek "5199" sergisinde; Serra Yılmaz, Yüksel Aksu, Oben Budak, Sinan Güler, Mert Fırat, Rıza Kocaoğlu, Yekta Kopan, Levent Üzümcü, Demir Demirkan ve Burcu Güneş'in şaşırtıcı fotoğrafları yer alıyor. Mehmet Turgut; fotoğrafa hayal ve tutku kattığı fotoğraf kültür dergisi "46"nın "Hayvanlar Özel Sayısı"nı "5199" başlıklı bu sergiyle hayata geçiriyor. Sergi, hayvan haklarını gündeme getirebilmek için Mehmet Turgut'un objektifi karşısına geçen, popüler ve alternatif kültürün önemli isimlerinin fotoğraflarını bir araya getiriyor. "Doğaya Özen Göster" isimli sergide, National Geographic Channel'ın bu sosyal sorumluluk projesine Mehmet Turgut'un objektifinin karşısına geçerek destek veren 10 ismin fotoğrafları yer alıyor. Bu isimler; Deniz Akkaya, Levent Yüksel, Nefise Karatay, Elif Dağdeviren, Oben Budak, Bedük, Gülşen, Nazlı Tolga, Muazzez İlmiye Çığ ve bu proje için bizzat kamera karşısına geçen Mehmet Turgut. "5199" ve "Doğaya Özen Göster" sergileri,

31 Ağustos - 9 Eylül 2012 tarihlerinde, 16.00 - 23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 2 Eylül 2012 Pazar günü gerçekleşecek kokteylde ise, sevenleri Mehmet Turgut'la sohbet etme, fotoğraf çektirme şansı yakalayacak.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Hazırlıklarımızı eğlence yönü daha kaliteli, kültür sanat boyutu daha doyurucu ve daha zengin bir İEF için yürütüyoruz. Fuar süresince Kültürpark Alanı'nın birçok yerinde farklı kesimlere hitap eden çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu yıl fuar farklı sergilerle renklenecek. 31 Ağustos - 9 Eylül 2012 tarihlerinde İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sanat dolu günler yaşanacak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Çevre Günü Mehmet Turgut Kültürpark İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title