Haberler

Mehmet Turgut'la Şehrin Sırlarına Yolculuk Devam Ediyor

Güncelleme:

Le Meridien IstanbulNow! ile bugünün ve yarının İstanbul'unu keşfetmek için hala vakit var.

Modern İstanbul'un sanatla kesişim noktası Le Meridien Istanbul Etiler, Mehmet Turgut ve sizin gözünüzden bugünün ve yarının İstanbul'unu aramaya devam ediyor. Mehmet Turgut'un, Boğaz hattında yer alan 12 semti farklı açılardan fotoğraflayacağı proje kapsamında sosyal medya üzerinden herkese açık düzenlenen fotoğraf yarışması için son katılım tarihi 14 Kasım. Yarışmada en iyi 12 fotoğrafın sahipleri özel ödüllerin yanı sıra, Mehmet Turgut'un objektifine poz vererek yaratıcı ve özgün birer portre fotoğrafa sahip olacak.

Le Meridien İstanbul Etiler, IstanbulNow! ile şehrin sırlarına doğru çıktığı yolculukta kendisine eşlik eden konuklarına, İstanbul'un gizli kalan tüm kilitlerini açan yepyeni bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Mehmet Turgut, Boğaz hattı boyunca Kanlıca, Üsküdar, Kadıköy, Sarıyer, Ortaköy, Karaköy, Eminönü, Beşiktaş, Beyoğlu, Maslak, Samatya, Bakırköy semtlerini özgün ve yaratıcı tarzıyla IstanbulNow! için fotoğraflayacak. Bu heyecanlı sürece ortak olmak isteyen herkes, sosyal medya üzerinden etkileşimli olarak sürdürülen fotoğraf yarışmasına katılarak, insanı, doğası ve günlük yaşantısıyla bugünün İstanbul'unu IstanbulNow! ile aramanın ayrıcalığını yaşayacak.

Heyecana ortak olmak için son gün 14 Kasım

Facebook üzerinden gerçekleştirilen ve şu ana kadar 200'ün üzerinde fotoğrafın katıldığı Le Meridien IstanbulNow! fotoğraf yarışması için son katılım tarihi 14 Kasım 2015. Yarışmada her hafta açıklanacak 2 farklı semt ismi ve bu semtleri en iyi anlatan fotoğraf karelerinin paylaşılması isteniyor. Yarışma heyecanına ortak olmak isteyenlerin, belirlenen semtlerde çektikleri fotoğrafları Le Meridien İstanbul Etiler'in Facebook sayfasındaki yarışma uygulamasına yüklemeleri gerekiyor.

17 Kasım'da Mehmet Turgut'un başkanlığındaki jüri tarafından en iyi 12 fotoğraf seçilecek. Fotoğraf sahipleri, Mehmet Turgut'un objektifine poz vererek yaratıcı ve özgün birer portre fotoğrafa sahip olacak. Ayrıca yarışmanın birincisine Le Meridien Otel Executive Suit'de 2 gece konaklama, ikincisine Le Meridien Explore SPA'dan yararlanma imkanı, üçüncüsüne ise Le Meridien La Torre'de 2 kişilik yemek hediye edilecek. Mehmet Turgut ve yarışmayı kazanan talihlilerin IstanbulNow! Fotoğrafları, Le Meridien Istanbul Etiler'de açılacak özel bir sergide yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Turgut Facebook Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title