Haberler

Mehmet Topal'ın Bacağındaki Şişlikler Dikkat Çekti

Güncelleme:

Torku Konyaspor maçında Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın bacağındaki şişlikler, taraftarları şaşkına çevirdi.

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Torku Konyaspor'u 2-­0 mağlup ettiği maçta Mehmet Topal'ın erkana yansıyan görüntüsü büyük ilgi çekti.

34. DAKİKADA SAKATLIK YAŞADI

Karşılaşmanın 34. dakikasında bir sakatlık yaşayan tecrübeli oyuncunun bacağındaki 3 şişlik bulunması merak uyandırdı.

NE OLDUĞU BİLİNMİYOR

Fenerbahçeli taraftarlar, Mehmet Topal'ın bir rahatsızlığının mı olduğuna yoksa sadece yağ bezeleri mi olduğuna karar veremedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Torku Konyaspor Mehmet Topal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

İŞTE YAZIYORUM.:

DOPİNGE BENZİYOR

40
25
yanıtYanıtla
angaralı:

yav sana öküz desek öküze hakaret olur ve seni haklı bulana camiz desek camıza hakaret olur budun gibi dingiller çıkıp birde yorum yapıyor

yanıt36
yanıt30
Mehmet Topal Fener''de Gereksiz Adam:

Josef de Souza varken Mehmet Topal''ın ilk 11 oynaması tam bir saçmalık . Mehmet Topal , Diego ve Van Persie şampiyonluğumuzu Beşiktaş''a verdiler bu 3 futbolcu

10
15
yanıtYanıtla
Metin:

Hayatımda okudugum en saçma cümleleri kurmussun. Millet ağzı açık izliyo Topal''ı.

yanıt26
yanıt5
Adınızı Yazın:

Yağ Bezesi değil aşırı kullanıma bağlı damar şişmesi dinlendirildiği taktirde geçer

13
3
yanıtYanıtla
adinne:

damar şişmesi BU. yağ bezeleri aşırı faaliyet halinde olunca böyle şişer. Dinlendirildiğin de geçer. . bazı geri zekalıların kendini doktor zannederek yazdığı gibi ''topalın futbol hayatı bitmiş'' sonucu çıkmaz buradan.

11
4
yanıtYanıtla
SİNEM:

MEHMET TOPALIN BACAĞI KOPACAKMIŞ

1
7
yanıtYanıtla
damarlı insan evladı:

damar bunlar. zayıf insanlarda belirgin oluyor bir de spor yapıyorsa çok daha bellirgin hale geliyor. aynı olay bende de var. ayrıca butür insanların vücutlarındaki sinirleri çok yoğundur. darbe aldığı zaman çok acı çeker

0
7
yanıtYanıtla
Mert ayMobil-IOS:

Su içmiyor galiba

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title