Haberler

Mehmet Topal'ın Aracına Ateş Açıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal'ın aracına ateş açıldı. Aracın içinde genç futbolcu Uygar Mert Zeybek de bulunuyordu. İki oyuncunun da durumu iyi.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan sabah idmanının ardından, Mehmet Topal evine giderken, Samandıra gişelerine gelmeden hemen önce kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Topal, saldırı sonrası Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Uzun süre polis merkezinde kalan Topal, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü'nün aracı ile çıkarıldı.

KURŞUN CAMDAN İÇERİ GİRMEDİ

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, takım arkadaşı Mert Uygar Zeybek ile aracıyla seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. 34 SMS 05 plakalı aracın ön camına isabet eden kurşun, camın kurşun geçirmez olması nedeniyle içeriye ulaşamadı. Saldırı sonrası polisi arayan Topal, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada uzun süre olaya ilişkin ifade verdi. Fenerbahçeli yöneticiler de Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek Topal'a destek oldu.

SORUŞTIRMA BAŞLATILDI

Basın mensupları da ünlü futbolcudan konuya ilişkin bilgi almak için Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bekledi. Topal'ın görüntü vermek istemediği bu nedenle İlçe Emniyet Müdürü'nün makam aracı ile dışarı çıkarıldığı öğrenildi. Saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA:

Fenerbahçe Kulübü, Mehmet Topal'a yapılan silahlı saldırının hemen ardından açıklama yaptı.

İşte Fenerbahçe Kulübü'nün açıklaması...

"4 Nisan 2015 tarihinde Rize deplasmanı dönüş yolunda kafilemize yapılan menfur silahlı saldırının ardından, bugün öğlen saatlerinde futbol takımımızın oyuncusu Mehmet Topal'ın aracına, oyuncumuz araç içerisindeyken silahlı saldırı düzenlenmiştir.

Takımımızın Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı sabah idmanının ardından, oyuncumuz Mehmet Topal evine giderken, Samandıra gişelerine gelmeden hemen önce kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlanmıştır.

CAMLAR KURŞUN GEÇİRMEZ

Oyuncumuz bu silahlı saldırıda aracının camlarının kurşun geçirmez özelliği sayesinde büyük bir şans eseri yara almamıştır.

Bu saldırı silahlı bir terör eylemidir. Ard arda gelen bu saldırıları şiddet ve esefle kınıyoruz. Fail ya da faillerin en kısa süre içinde bulunup adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz.

BAŞVURULARIMIZIN HÂLÂ SONUÇLANMAMASINI...

Daha önce faciadan şans eseri kurtulan futbol takımımızın yaşadığı silahlı saldırının aydınlatılmasına yönelik başvurularımızın hâlâ sonuçlanmamasını manidar bulmaktayız.

Tüm devlet birimlerini, yaşadığımız terör saldırılarının aydınlatılması konusunda tekrar göreve davet ediyor, oyuncumuz Mehmet Topal ve ailesine ve tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

TFF'DEN KINAMA

TFF'den yapılan açıklamada; "A Milli Takımımızın ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün oyuncularından Mehmet Topal'a arabasıyla seyir halindeyken yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun diliyoruz. Bu saldırıyı sadece A Milli Takımımızın ve güzide bir kulübümüzün bir oyuncusuna değil, Türk futboluna yapılmış bir saldırı olarak addediyor ve sorumluların yakalanıp bir an önce hak ettikleri cezayı almalarını temenni ediyoruz." denildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Can Bartu Tesisleri Uygar Mert Zeybek Mehmet Topal Samandıra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (125)

antiamerika:

gökhan töre yapmıştır

28
25
yanıtYanıtla
2011 YILI ŞAMPİYONU TRABZONDUR:

VERİN KUPAYI

7
33
yanıtYanıtla
hcc:

Gs parma var mafyaaa

7
26
yanıtYanıtla
XYZ..:

FENERİ MAFYA YÖNETİYOR BU TİP OLAYLARIN OLMASI DOĞAL

16
13
yanıtYanıtla
fakir:

bu tip olaylar neden fb ve fb li futbolcuların başına gelirki. vardır bir nedeni

22
3
yanıtYanıtla
poyraz:

Kendinden emin olmayan göt korkusu olan zirhli aracla gezer.demekki var bir arizasiki kursun gecirmezle dolasiyor

9
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BUNLAR HEP TFF YÜZÜNDEN OLUYO 2011 YILI ANASININ AK SÜTÜ GİBİ HELAL ŞAMPİYONLUĞU TRABZONA VERİLMEDİĞİ SÜRECE BU OLAYLAR HEP OLUR

4
19
yanıtYanıtla
DAHA NE DENİR....:

Heryıl birşey yapıyorlar FENERBAHÇE yi durdurmak için şerefsizler ama ne yaparlarsa yapsınlar durduramayacaklar. . . . .

11
12
yanıtYanıtla
TEMİZ FUTBOL İSTİYORUZ:

FENERLİLER DE BİR SORSUN KENDİLERİNE NEDEN BU KURŞUNLAR HEP KENDİLERİNE SIKILIYOR DA BAŞKA BİR TAKIMA SIKILMIYOR

4
18
yanıtYanıtla
ser karMobil-ANDROID:

mehmet temiz adam anladik da araci niye kursun gecirmez ?

12
9
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title