Haberler

Mehmet Polat, Diriliş Ertuğrul Dizisinde Rol Alacak

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul kadrosuna ünlü bir oyuncu Mehmet Polat da daha dahil oldu. Polat dizide "Gümüştekin" karakterini canlandıracak.

Ekranların vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul'a daha önce birçok dizi ve film projesinde yer alan başarılı oyuncu Mehmet Polat'da dahil oldu. Diziye 36.Bölümde Gümüştekin karakteriyle girecek olan Polat, Aytolun hatunun abisi, Goncagül hatununda babası olan Gümüştekin karakterini canlandıracak.

ÖZEL DERS ALDI

Ünlü oyuncu rolüne hazırlanırken özel hoca ve koreografi ekipleri tarafından at binme, kılıç kuşanma ve ok atma dersleri aldı. Selçuklu sarayıyla yakın ilişki içerisinde olan Gümüştekin, hırslı karakteriyle dizinin bu sezon en önemli karakterlerinden biri olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Mehmet Polat Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

TRT YE AÇIK ÇAĞRI:

20-30 YIL ÖNCE TRT NİN YAPMIŞ OLDUĞU ''KURULUŞ OSMANCIK'' ALT YAPISI MUHTEŞEMDİ, İNCELEMELERİNİ TAVSİYE EDERİZ. . . KAYI BOYU 50 BİN KİŞİDEN OLUŞUYOR, , OSMANLI HANEDAN SÜLALESİ 400 ÇADIRDAN OLUŞUYOR. . . DEMEKKİ EN AZ 50 BİN ATLARI VAR. . DİZİDE TOPLASAN 5-6 AT VAR. . KOSKOCA ERTUĞRUL GAZİ TÜM SAVAŞLARI 2 ALPİYLE YAPIYOR. . . YETERSİZ SAYIDA OLAN OYUNCULARIN ÇOĞU HİND FAKİRLERİ GİBİ GİYİNMİŞ. . . ÇOK YETERSİZ ALP YAPISI OLAN BİR DİZİ. . . YAKIŞMIYOR OSMANLI İMPARATORLUK ŞANINA. . . KALİTEYİ ACİLEN YÜKSELTİN. .

28
6
yanıtYanıtla
pembe dizi:

diziyi iyice pembe diziye dönüştürdüler.

13
17
yanıtYanıtla
SIZ0FREN:

Arzum hep Tarihimizi gercek olarak Filimlerle tanitilmasi! Gurur verici bir Dizi, Muhtesem Yüzyil gibi Tarihimizi yanlis abartilmis bir sekilde anlatmiyor, aksine Dini, Kültürel Egitici. . . Mesaj da veriyor! Bravo

11
2
yanıtYanıtla
birbilenadam:

Çok güçlü bir karakter, kesinlikle iyi bir karar.

5
5
yanıtYanıtla
cv2:

yapımcısının ortağı çok sağlam siyasetcinin bilinen oğlu olunca reklamı da böyle olur. korkudan reklam reytingler aşağıda alınan para manyak.

0
7
yanıtYanıtla
Polkay:

Şuana kadar izlediğim tarihi geçmişimiz ile ilgili mükemmel dizi .yapımcısından yönetmenine,oyuncusundan senaristine,kısacası tüm kadroya sonsuz teşekkürler.??

7
0
yanıtYanıtla
hüseyin:

polattan sonra ertuğrulda kafasını keser cerrahpaşalı gümüştekinin.

6
0
yanıtYanıtla
leyla:

super super dizi. . . .

6
0
yanıtYanıtla
DİDEM:

ekibi ve oyuncuları tebrik ediyorum. mükemmel bir dizi çarşambayı iple çekiyoruz ama keşke cumartesi olsaydı. bir de şu Aytolun Hatun un kötülükleri ne zaman bitecek , sinir bozucu

6
0
yanıtYanıtla
erturul:

meto lan bu gümüştekin mi

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title