Haberler

Mehmet Özhaseki İçin Vefa Gecesi Düzenlendi

Geçtiğimiz günlerde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa ederek AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açlıklayan Mehmet Özhaseki için vefa gecesi düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa ederek AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığını açlıklayan Mehmet Özhaseki için vefa gecesi düzenlendi.

21 yıldır Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Mehmet Özhaseki için 'Vefa Gecesi' düzenlendi. Düzenlenen programda Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları adına konuşan Ahmet Taş, Özhaseki'ye hizmetleri için teşekkürlerini ileterek, "Başkanımız topluma hizmet etmenin, şehrimize hizmet etmenin ve Türkiye'de örnek bir şehir ortaya çıkarmanın yanında sivil toplum kuruluşlarına da kapılarını açmış, ne zaman başımız sıkışsa, söyleyeceğimiz bir eleştirimiz olsa her zaman kapısını açık bulmuşuzdur. Şimdi bir yerdeki hizmet noktalanmış ama sona ermemiştir. Ama başka yerde hizmet etmek için başkanım görevinden ayrılmış, Ankara'da tüm Türkiye'ye hizmet için milletvekilliğine aday adayı olmak için görevinden ayrılmışlardır. Kendilerine yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum" dedi. 21 yıllık görevi boyunca Kayseri'yi geliştirmek için çalıştığını ifade eden Mehmet Özhaseki, görevde bulunduğu süre içerisinde Kayseri'de yapılan hizmetleri anlattı. Görevinden başı dik olarak ayrıldığını dile getiren Özhaseki, "21 senedir hizmet ediyorum. Geçtiğimiz günlerde görevi teslim ettim. Allah'a hamd ediyorum alnımın akıyla teslim ettim. Çünkü bu görevde başaramadan, beceremeden bırakıp gitmek de vardı. veya başka türlü sıkıntılarla oradan ayrılmak vardı. Hamd olsun 21 sene şerefle dolu, benim de devamlı onur duyacağım hizmetlerle dolu dolu geçti. Yüzümüzün akıyla başımız dik olarak ayrıldık. Güvendiğimiz, sevdiğimiz bir kardeşimize teslim ederek ayrıldık. Rabbim utandırmasın. Eriye doğru baktığımda tabi muhasebe yapıyorum. Geriye doğru bakıldığında hakikaten üzerimize ne iş almışsak Allah'a şükür ekibimizle, arkadaşlarımızla beraber çalışarak altından kalktık. Bu şehirde çok iş yaptık. Belediyeciyiz, zaten hizmet için gelmiştik. Bu şehirde eksik olan ne varsa, yapılması gereken ne varsa bu şehr dünya şehirleriyle yarışabileceği ortama kavuşturabilmek adına ne gerekiyorsa bunu yaptık. Altyapısıyla başladık, başarılı olduk. En ücra köşelere kadar bu altyapıyı ulaştırdık. Sonra şehrin üst yapısında elimizden gelen tüm faaliyeti gösterdik. Yollar elden geçirildi, parklar yapıldı, al geçitler, üst geçitler yapıldı hala yapılıyor. Sosyal tesisler, yeşil alanlar elhamdülillah bunda da başarılı olduk. Cumhuriyet tarihi boyunca 3 bine yakın yol varken Kayseri'de 4 binden fazla yol yaptık, cadde yaptık. 8-10 tane park varken 900'e yakın parkımız oldu. Şehrin üst tarafına baktığınız zaman gözümüze çarpacak bir kirlilik bir kötülük kalmadı. Kayseri'de müthiş bir kötü ortam vardı. Bununla da savaştık. Gözüken tarafta bu faaliyetler yapılıyor ama arka tarafta da felaket bir belalar zinciri var. Herkes biliyor" diye konuştu.

Belediye defterini kapatarak yeni bir defter açtığını söyleyen Mehmet Özhaseki, "Ben bugün belediye tarafındaki defteri kapatıyorum. Bu tarafta yeni bir sayfa açılıyor gibi görünüyor. Gidersek eğer aynı belediyedeki gibi Cenab-ı Allah'ın yolunda, yapılması icabet eden işler ne ise o yolda hayırla, huzurla yapmayı nasip etsin" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Ak Parti Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title