Haberler

Mehmet Keleş Yılın Belediye Başkanı Seçildi

Siyaset Dergisi’nin 20. yılını kutladığı ve ünlü isimlerin ödülleriyle buluştuğu gecede, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 20. Yıl Özel Ödülleri kapsamında Yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Siyaset Dergisi'nin 20. yılını kutladığı ve ünlü isimlerin ödülleriyle buluştuğu gecede, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 20. Yıl Özel Ödülleri kapsamında Yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

1995 yılından beri Siyaset Dergisi tarafından düzenlenen "Siyaset'in Ödülleri" töreninde ünlü siyasetçiler, sanatçılar ve iş adamları ödülleriyle buluştu.

Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçarslan ev sahipliğinde Ankara Shereton Otel'de düzenlenen ödül gecesinin sunuculuğunu Seray Sever ve Murat Başoğlu üstlendi. Geceye, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı.

"Siyaset'in Ödülleri" gecesinde siyaset, sanat ve iş dünyasından önemli isimler de yer aldı. Geceye Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu da katıldı.

Gecede, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Muazzez Abacı, Zara, Hakan Peker, Hande Yener, Erkan Petekkaya, Sadettin Saran gibi iş ve sanat dünyasından tanınan isimler de yer aldı.

1994 yılından beri yayın hayatına devam eden Siyaset Dergisi'nin 20. yılının kutlandığı gecede 20. Yıl Özel Ödülleri kapsamında Yılın Belediye Başkanı ödülünü Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş aldı.

Başkan Keleş, ödülünü Demet Sabancı Çetindoğan'ın elinden aldı ve Siyaset Dergisi'nin 20. yılını kutlayarak teşekkür etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title