Haberler

Mehmet Fatih Güven Mazbatasını Aldı

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den belediye başkanı seçilen Mehmet Fatih Güven mazbatasını aldı.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den belediye başkanı seçilen Mehmet Fatih Güven mazbatasını aldı.

Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Alaattin Dinçer'in elinden alan Güven, "Bugünden itibaren herhangi bir siyasi partinin değil Afşin'inin temsilcisiyiz" dedi.

Mazbata töreni sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Güven, "Seçim beyannamesinde taahhüt ettiğimiz her şey öncelik sırasına göre hayata geçirilecek. Amacımız 5 yıl sonrasında Afşin'i hem fiziksel olarak hem de sosyal kültürel olarak bir kaç adım ileriye götürebilmek. Belediyecilik oya örmeye benziyor. İlk attığınız zincirde bir şey belli olmaz, ancak zincir sayısı ya da koyduğunuz parça sayısı arttıkça motif ortaya çıkmaya başlar. Allah çalışmalarımızda hepimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Başkan Mehmet Fatih Güven ile birlikte AK Parti Belediye Meclis üyeleri, İsmail Kaya, Ünal Peköz, Adnan Özdemir, Ayşe Kılıç, Ahmet Canpolat, Sebahattin Atalay, Durdu Gülden, İsmail Safi, Ayhan Karabulut, Bekir Mert, Durdu Kanat, Haşim Kalender, Mehmet Bozkurt, Orhan Şahinkaya, ve Yahya Arslan'da mazbatalarını aldılar. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Fatih Güven Kahramanmaraş Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title