Haberler

Mehmet Erdoğan Sevgisi Sloganlara Yansıdı

Seçim gezilerini kırsal mahallerde sürdüren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, gittiği yerlerde yoğun ilgi görüyor.

Seçim gezilerini kırsal mahallerde sürdüren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, gittiği yerlerde yoğun ilgi görüyor. Lehine sloganlar atılan Erdoğan, Türkiye için 1 Kasım'ın yeni bir milat olacağını ve Ak Parti'siz bir Türkiye düşünülemeyeceğini söyledi.

Gaziantep'in ilçelerine bağlı köylerde seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Gittiği her köyde "Seni sandıktan çıkaracağız Mehmet Erdoğan" sloganlarıyla karşılaşan Erdoğan, zaman zaman duygulu anlar yaşıyor. Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmalarda milli birlik ve beraberliğe çağrı yapan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere dikkat çekti. Vatandaşları sağduyulu olmaya davet eden Erdoğan, konuşmalarında muhalefet partilere de yüklendi. Erdoğan, mevcut muhalefetin iktidar olmaya muktedir olmadığını, cılız bir koalisyon hükumetinin ortağı bile olmayı beceremediklerini belirtti. Erdoğan, "Bunların iktidar olma kudreti ve gücü yoktur. Bunlar sergiledikleri tavırlarla iç ve dış mihrakların ekmeğine yağ sürmeye devam ediyorlar" dedi. Türkiye'nin kaos ortamına girmesine Yüce Türk milletinin izin vermeyeceğinin altını da çizen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiye'nin her dönemden çok bu dönemde Ak Partiye ihtiyacı olduğunu ve Ak Partisiz bir Türkiye düşünülemeyeceğini de sözlerine ekledi. Erdoğan, "Türkiye idealleri olan bir ülke ve Türkiye Ak Partiyle 2023 hedefiyle Ortadoğu'nun lider ülkesi olma yolunda ilerliyor. Bu süreçte elbette 13 yıldır Türkiye'nin huzur ve istikrarını sağlayan Ak Partisiz bir süreç düşünülemez. 1 Kasım sandığından Gaziantep'te daha güçlü çıkacağız ben ve milletvekili arkadaşlarım TBMM'de Türkiye'nin ve Gaziantep'in davacıları olarak görevlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Milletimize güveniyoruz. Milletimiz doğruları görüyor, senaryoları doğru okuyor ve Ak Parti'yi 1 Kasımda güçlü bir şekilde iktidara taşıyamama kararlılığı içerisindedir" dedi.

"SENİ MECLİSE TAŞIYACAĞIZ ERDOĞAN"

Katıldığı ziyaretlerde vatandaşlar sevgi seli gösterdiği Erdoğan, "Seni Meclise taşıyacağız Erdoğan" sloganlarıyla karşılandı. Erdoğan ile fotoğraf çektirme yarışına giren vatandaşlar, Erdoğan'ın Gaziantep'e iki dönemdir büyük hizmetler getirdiğini ifade etti. Vatandaşlar, "Milletvekilimiz Erdoğan'ın, hizmet aşkı köylerimizde sulu tarıma geçişimizi sağladı, yollarımız yapıldı, evlerimizde musluklarımızdan sularımız akıyor, camilerimiz yaptırıldı, köy odalarımız ve sosyal tesislerimiz yapıldı, okullarımız onarıldı, öğretmenlerimiz görevleri başında, sağlık ocaklarımız yenilendi, doktorlarımız ve ebelerimiz getirildi. Biz 1 Kasım seçimlerinde Mehmet Erdoğan'ı ve Ak Parti ekibini sandıktan çıkaracağız" diye konuştu.

Erdoğan ise vatandaşların sevgilerine layık olmak için mücadele etmeyi sürdüreceğini ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title