Haberler

Mehmet Erdem'den Edremit'te Duygusal Konser

‘Acıyı Sevmek Olur mu?’ isimli şarkısı ile müzik dünyasında adından söz ettirerek kısa sürede hayran kitlesini arttıran Mehmet Erdem, Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayranları ile buluştu.

'Acıyı Sevmek Olur mu?' isimli şarkısı ile müzik dünyasında adından söz ettirerek kısa sürede hayran kitlesini arttıran Mehmet Erdem, Balıkesir'in Edremit ilçesinde hayranları ile buluştu.

Yaz konserleriyle çok sayıda ünlü sanatçıyı ağırlayan Edremit, bu defa da müzik dünyasının yükselen seslerinden Mehmet Erdem'i ağırladı. Altınoluk Amfi Tiyatro'da dün gece düzenlenen konsere çok sayıda vatandaş katıldı. 2008 yılında müzik dünyasına giriş yapan ve 2012 yılında ilk albümü "Herkes Aynı Hayatta" ile adından sıkça söz ettiren Erdem, 2013 yılında Türkiye Müzik Ödülleri'nde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı Ödülü'nü aldı. 2013 Aralık ayında ise "Hiç Konuşmadan" adlı 2. stüdyo albümünü yayınlanan Erdem'in özellikle 'Acıyı Sevmek Olur mu?' isimli parçasıyla o yıla damgasını vurdu. Altınoluk'ta kendini dinlemeye gelen binlerce hayranıyla buluşan Mehmet Erdem, gece boyunca söylediği birbirinden duygusal parçalarla unutulmaz bir gece yaşattı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Altınoluk Balıkesir Edremit Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title