Haberler

    Mehmet Ekici'nin Büyük Pişmanlığı

    Transferi yılan hikayesine dönen futbolcu büyük pişmanlık yaşarken, aynı zamanda zor günler de geçiriyor.

    Transferi yılan hikayesine dönen futbolcu büyük pişmanlık yaşarken, aynı zamanda zor günler de geçiriyor.



    Trabzonspor yönetimini yok sayarak, kendi bildiğini yapan Mehmet Ekici kadro dışı bırakıldıktan sonra şehirde zor günler yaşamaya başladı.





    " Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum" demesi Trabzonsporlu taraftarların Ekici'ye büyük tepki göstermesine neden olurken, futbolcunun şehirde yemek yemeye çıkamaz hale geldiği öğrenildi.



    Haberts'nin haberine göre, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın açıklamalarından sonra Ekici'ye tepkiler daha da artarken, kadro dışı kalan futbolcunun yakın çevresine,"ben bu şekilde Trabzon'da 1 ay daha duramam. Kendimi affettirmem lazım" dediği öğrenildi.



    Şehrin baskısından büyük rahatsızlık duyan ve sözleşmesi dolana kadar Trabzon'da idmanlara çıkmak zorunda olan Ekici'nin Trabzonspor ile yeni sözleşme imzalamak ve affedilerek yeniden takıma beraber idmanlara çıkmak için araya kişileri sokmasına rağmen, sonuç alamaması futbolcuyu adeta çıldırttı.haberts





    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mehmet Ekici Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title