Haberler

Mehmet Ekici Mesut Özil'e Benzetilmekten Hoşlanmıyor

Güncelleme:

Trabzonspor'un genç oyuncusu Mehmet Ekici, futbolcu olarak birine benzetilmekten hoşlanmadığını belirterek "Birine benzetilmekten ziyade Mehmet Ekici olmak istiyorum. Kendim olmak istiyorum. Ben kişiliğimle, oyun tarzımla başka biriyim. Birine benzetilmekten çok hoşlanmıyorum açıkçası" dedi.

Trabzonspor Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Mehmet Ekici "Hayat tesadüflerle dolu tabi. Ama şuna inanıyorum ki bu bir şeyi çok istemekle alakalı. Ben futbolcu olmayı çok ama çok istemiştim. Öyle ki okul eğitimi sırasında herkes birşeyler olmak istiyordu, ben ise kendime hiçbir mesleği seçmedim. Sadece futbolcu olmak istiyordum. Futbolcu olmasaydın ne olurdun diye sorsanız bunun cevabını ben de bilmiyorum. Tesadüfler hayatın içinde hep var. Ben futbolcu olmak istedikçe onlar da karşıma çıktı diyebilirim" diye konuştu.

Cardozo, Bosingwa ve Constant gibi oyuncularla oynamayın çok güzel olduğunu kaydeden Ekici, "İyi bir takımdan ziyade iyi karakterli oyuncularla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum, şuan takım içerisindeki arkadaşlarımın hepsi iyi insanlar. İyi insan olmalarının yanında iyi de oyuncular. Güzel bir takımımız var. İyi oyunculara sahibiz. İnşallah sonuçsal anlamda da iyi olacağız. Çok yetenekli ve çok tecrübeliler. Ligleri iyi biliyorlar. Özer Hurmacı özellikle Türkiye'yi iyi biliyor. Onlardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Herkesin farklı yetenekleri var. Böyle isimlerle birlikte oynamak benim adıma çok güzel" ifadelerini kullandı.

Trabzon'un her zaman başarıyı kovalayan bir camia olduğunu ifade eden Ekici, "Her şeyden önce Trabzonspor Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri. Tarihi başarılarla dolu. Her zaman başarıyı kovalayan bir camia. Böyle bir kulüpte kötü bir kadronun olamayacağını tahmin ediyordum. İçim bu yönde rahattı. Geldiğimde de haklı olduğumu gördüm. Avrupa'da futbol taktik ağırlıklı bir anlayışla oynanıyor. Sabır çok ön planda tutuluyor. Türkiye'de ise mücadele ve markaja dayalı bir oyun anlayışı var. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda ben taraftarımızın bu yönünü hiç görmedim açıkcası. Her maç bizi desteklemek için tribündeydiler. Üst üste beraberlikler aldık, istediğimiz sonuçları alamadık ama buna rağmen desteklerini esirgemediler. Bu nedenle onlara buradan çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu desteklerini hep sürdürürler" şeklinde konuştu.

Çocukluğunda çayırlarda top oynamayı çok sevdiğini söyleyen Ekici, "Müthiş diyebilirim. Şehir bir kere çok güzel. Ben ilk kez bir liman ve deniz kentinde yaşıyorum. Yazlarımız Yozgat'ta geçti. Münih, Bremen ve Nümberg'de de deniz yok. Çok güzel bir duyguymuş. Evim de denizi görüyor. Her sabah uyandığında denizi görmek müthiş bir rahatlık veriyor. Havası farklı, kokusu farklı. Denize bakmak insana müthiş bir huzur veriyor. Beni dinlendiriyor. Türkiye'ye her yaz geliyorduk. Çocukluğumda yaz tatillerim hep Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Calapverli köyünde geçti. Halen her yıl ziyaret ederiz köyümüzü. Çayırlarda top oynamaya bayılırdım. En büyük eğlencemdi" diye konuştu.

Taraftarların kendine ilk zamanlar Nümberg'de Mesut Özil diye seslendiklerini belirten Ekici, "İlk zamanlar öyleydi. Ama ben hep farklı olduğumu dile getirdim. O Mesut Özil, ben Mehmet Ekici'yim. Birine benzetilmekten ziyade Mehmet Ekici olmak istiyorum. Kendim olmak istiyorum. Ben kişiliğimle, oyun tarzımla başka biriyim. Birine benzetilmekten çok hoşlanmıyorum açıkçası" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Ekici Trabzonspor Mesut Özil Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (2)

MHP 66:

AFFERIN HEMSERIM SANADA O YAKISIR KESKE BJK DE OLSAYDIN

1
0
yanıtYanıtla
MHP 66:

GERCI TS DA SEVDIGIM BIR TAKIM UNAL KARAMANI BAGRINA BASAN ILDIR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title