Haberler

Mehmet Demirkol: Ozan Tufan, Selçuk Şahin Olma Yolunda Hızla İlerliyor

Güncelleme:

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan 90+ programında 3 büyüklerin gündemiyle ilgili çarpıcı yorumlar yaptı. İşte o yorumlar:

"EN İYİ OYUNCUSU VOLKAN ŞEN OLAMAZ"

"Şampiyonluk adayı Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu Volkan Şen olmaz. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Eski bildiğimiz Volkan Şen'in çok üstüne çıkarak bu payeyi elde etmedi. Standart Volkan Şen, Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu oldu. Temel problem bu.

"NEDEN SALİH'İ TERCİH ETMİYOR"

Advocaat, neden Salih'i tercih etmiyor. Bu Salih ile alakalı bir konu bu. Salih'e bir şey söylüyor, Bursaspor maçında almayarak. En çok ihtiyacı Salih gibi bir oyuncu. Eğer almıyorsa, bu oyunla alakalı. Salih'e bir şey anlatıyor. Salih açısından ciddi bir durum bu. Salih buradan da bir sarı kart yerse, seviye düşürmesi gerekir. Yanal olmaz diyor, Roma olmaz diyor, geliyor burada bir daha olmaz diyorlar. O zaman olmaz. Başka bir kariyer planı çizmesi lazım.

Beşiktaş'ın savunma ikilisi Gençlerbirliği'nde olsa şaşırmazsın. Fenerbahçe'nin de orta ikilisi (Ozan-Alper) Gençlerbirliği'nde olsa şaşırmazsın.

"YENİ EMRE YOK"

Emre Belözoğlu dünya çapında bir yetenekti. Her şey olabilecek yeteneği vardı. Hırçınlığı da bence bu yüzdendi. Barcelona'da, Real Madrid'de uzun yıllar boyu oynayabileceğini düşünüyordum. Çok mümkün bir şeydi. Gerrard'a sor Emre Belözoğlu'na. Yeni Emre yok? Yeni Pirlo aramaz Juventus, yeni organizasyon kurar. Yeni Alex, yeni Hagi, yeni Emre, yeni Melo. Bunların yenisi olmaz.

"FENERBAHÇE'DEKİ HATA %100 YÖNETİMİN"

Vitor Pereira'nın bilimsel olmayan sistemleriyle ilgili uyarılar yapıldı geçen sezon. Fenerbahçe yönetimi, buna haziran ayına kadar göz yumdu. Sonra Advocaat geldi ne dedi, "Bu takım fiziksel olarak yerlerde sürünüyor" dedi. Fenerbahçe'deki hata %99 değil, %100 yönetim hatasıdır!

"FENERBAHÇE MONACO'YU ELİYORDU"

Fenerbahçe Yönetimi, çok belli bir problemi hep erteledi. Monaco'ya elenince Pereira'yı gönderdi. Şampiyonlar Ligi'ne girdiğin zaman, biraz abartarak söylüyorum ama neredeyse bütün oyuncuların maaşını çıkarıyorsun. Amaç zaten oraya girmek. Olurdu da. Monaco'yu seyrettik, ligde seyrediyorum şakır şakır takım. Ve Fenerbahçe bu takımı eliyordu. İnsan üzülüyor. İşin enteresan tarafı, Fenerbahçe o gün daha iyi oynuyordu. İşin can sıkıcı tarafı bu.

"OZAN TUFAN, SELÇUK ŞAHİN OLMA YOLUNDA İLERLİYOR"

Ozan Tufan, Selçuk Şahin olma yolunda hızla ilerliyor! Ozan'a yapamayacağı bir görev veriliyor ve bu nedenle başarısız oluyor. Ozan Tufan, orta sahada bağlantı oyuncusu! Ozan öndeki adama top atınca, top önde kalmıyor ki. Bu iş Pogba'dan Zidane yaratmaya benziyor. Sen Ozan Tufan'dan oyun kurmasını bekliyorsun. Ozan Tufan, Bursa'da da oyun kurmuyordu ki. Ozan o bağlantıyı kuramıyor çünkü böyle bir oyuncu yok. Ozan, esasında Galatasaray'a lazım. Fenerbahçe'nin Sneijder'i yok, Sosa'sı yok."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Selçuk Şahin Fenerbahçe Ozan Tufan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title